Idee Kids en Kriebels & Kuren zijn vanaf nu Heyo - Wild van vakantiekampen!
Ik heb dit bericht gelezen

Corona-update België

Voor onze binnenlandse vakantiekampen met en zonder overnachting gelden dan onderstaande maatregelen. Let op dit kan nog veranderen.

Wie kan deelnemen aan een Heyo vakantiekamp

Het liefst verwelkomen we iedereen op Heyo vakantiekamp. Om de veiligheid van iedereen op vakantiekamp te waarborgen, dienen we enkele uitzonderingen te maken.

  • Ben je ziek? Dan kan je helaas niet deelnemen.
  • Legde je een positieve (zelf)test af? Dan kan je helaas niet deelnemen.
  • Heb je een hoogrisicocontact gehad met iemand die positief getest heeft? Dan hangt jouw deelname af van de officiële maatregelen. Die lees je hier.
  • Behoor je tot een risicogroep? Geef op de medische fiche aan of de ziekte/aandoening onder controle is (bv. met medicatie). Bij twijfel raden we aan om advies van de huisarts te vragen om te kunnen deelnemen aan het vakantiekamp.

De maatregelen op vakantiekamp

We kunnen op vakantiekamp zonder mondmasker. Het is wel handig om enkele mondmaskers in je rugzak mee te nemen voor specifieke situaties.

In- en uitschrijfmoment Heyo ontdekking

In- en uitschrijven kan je vanaf nu terug zelf aan de daartoe voorziene tafel. Er is steeds een monitor in de buurt om je te helpen bij vragen. Na het inschrijven, kan je samen met je kind zijn/haar jas en tas aan de kapstokken weghangen. Bij het ophalen, gebeurt alles in omgekeerde volgorde.

Wat bij een besmetting

Bij een (sterk vermoeden van) een besmetting rekenen we op de ouders om de deelnemer zo snel als mogelijk op te halen van de locatie. Tot de deelnemer is opgehaald, wordt hij/zij gescheiden van de groep.

Heyo vakantiekampen 676 1