Idee Kids en Kriebels & Kuren zijn nu Heyo - Wild van vakantiekampen!
Ik heb dit bericht gelezen

Corona-update Nederland

Heyo volgt de maatregelen in Nederland op de voet op. Dit zijn momenteel de coronaregels in Nederland. Deze maatregelen kunnen nog wijzigen. Iedereen die ingeschreven is voor een vakantiekamp ontvangt eventuele wijzigingen ook per mail.

Heenreis: attesten en documenten

Sinds 23 maart hebben reizigers uit de Europese Unie niet langer een COVID-certificaat nodig om naar Nederland te reizen.

Mondmasker

Voorzie voldoende mondmaskers in de rugzak. Het is niet verplicht om een mondmasker te dragen tijdens het vakantiekamp. Het is wel handig om dit in deze tijdens altijd bij de hand te hebben.

Ziekte of koorts

Omdat we nog steeds extra voorzichtig moeten zijn, vragen we dat deelnemers die vijf dagen voor de start van het vakantiekamp koorts hadden of ziek geweest zijn, niet deelnemen. Enerzijds kan je anderen besmetten (ongeacht het over COVID-19 gaat of niet), anderzijds ben je door een verzwakt immuunsysteem zelf ook vatbaarder voor ziekte.

Als dit het geval is voor jouw zoon of dochter, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons onthaalteam via info@heyo.be of 09 210 80 00. We rekenen hier op de eerlijkheid en verantwoordelijkheidszin van alle ouders.

Indien je je vakantiekamp dient te annuleren door ziekte of koorts, bekijken we samen of we je zoon of dochter op een later vakantiekamp kunnen inschrijven, of om het reeds betaalde inschrijvingsgeld voor onbepaalde duur in je Heyo spaarpot te plaatsen.

Wordt een deelnemer ziek tijdens het vakantiekamp?

Bij een (sterk vermoeden van) een besmetting rekenen we op de ouders om de deelnemer zo snel als mogelijk op te halen van de locatie. Tot de deelnemer is opgehaald, wordt hij/zij gescheiden van de groep.

Terugreis en thuiskomst

Op volgende website kan je informatie raadplegen over de te volgen regels bij terugkeer uit het buitenland: https://www.info-coronavirus.b...