Idee Kids vzw en Kriebels en Kuren vzw zijn vanaf nu Heyo - wild van vakantiekampen.
Ik heb dit bericht gelezen

Corona-update

Hoe het jeugdwerk er tijdens de krokus-, paas- en zomervakantie zal uitzien, kan niemand voorspellen. Er zijn nog geen concrete maatregelen bekend voor de vakantieperiodes in 2022. Met de ervaring die we afgelopen coronavakanties opbouwden, bereiden we ons wel voor op alle mogelijke scenario’s. Heyo zet de veiligheid van iedereen die op vakantiekamp komt voorop.

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt. Je vindt hier steeds de meest recente informatie terug.

Hier vind je alvast een antwoord op de voornaamste vragen.

Kan Heyo mijn reeds betaalde vakantiekamp annuleren?

Heyo kan vakantiekampen annuleren wanneer de veiligheid niet gegarandeerd kan worden. Je geraakt reeds betaald inschrijfgeld (of een voorschot) nooit kwijt. Het bedrag wordt voor onbepaalde duur in je Heyo spaarpot geplaatst. Deze spaarpot wordt automatisch in mindering gebracht bij een eerstvolgende inschrijving bij Heyo. Je kan het saldo van je spaarpot steeds raadplegen via je Heyo profiel. Daarnaast luistert Heyo altijd naar persoonlijke verhalen.

Je vakantiekamp wordt nooit zomaar geannuleerd: telefonisch contact en/of een persoonlijke mail gaat er steeds aan vooraf.

Welke regels gelden voor binnenlandse vakantiekampen?

Er is nog geen zicht op eventuele maatregelen voor vakantiekampen met of zonder overnachting in België. Heyo volgt de situatie op de voet en houdt je op de hoogte bij nieuwe informatie. We vragen alvast begrip indien sommige activiteiten op het vakantiekamp toch niet door kunnen gaan zoals gepland.

Welke regels gelden voor vakantiekampen in het buitenland?

Onze vakantiekampen worden georganiseerd volgens de maatregelen die de overheden van onze buitenlandse bestemmingen opleggen. Heyo houdt je op de hoogte van de geldende regels op je bestemming. We vragen alvast begrip indien sommige activiteiten op het vakantiekamp toch niet door kunnen gaan zoals gepland.

Je bent als deelnemer zelf verantwoordelijk om te beschikken over eventuele vereiste reisdocumenten. Wanneer een negatieve test nodig zou zijn bij vertrek, tijdens het vakantiekamp en/of terugkomst, zijn de kosten voor de deelnemer.

Heyo vakantiekampen corona