Idee Kids en Kriebels & Kuren zijn vanaf nu Heyo - Wild van vakantiekampen!
Ik heb dit bericht gelezen

Duik in ons aanbod!

Op onze kalender is 1 december al dubbel onderstreept. Dan gaan onze inschrijvingen namelijk van start! Benieuwd wat voor leuks we allemaal in petto hebben? Je ontdekt het hier.

Heyo, da’s een aanbod als nooit tevoren

Heyo organiseert vakantiekampen voor kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar. Je vindt ons in binnen- en buitenland. Met en zonder overnachting. Vind hier al je favoriete vakantiekamp in ons aanbod.

Je zal zien dat we vier soorten Heyo vakantiekampen hebben. Je leest er hier alles over.

Cerva

Vakantiekampen met overnachting

Onze vakantiekampen met overnachting voor kinderen tussen 6 en 18 jaar (het vroegere aanbod Kriebels & Kuren), vind je nu al deels in onze vakantiekampzoeker. Daar kan je al inschrijven voor de krokus- en paasvakantie. Het aanbod voor de zomer vind je nu nog hier terug. Het worden absoluut onvergetelijke momenten!

Heyo vakantiekampen 2

Vakantiekampen zonder overnachting

Kinderen tussen 3 en 12 jaar kunnen ook kiezen voor een vakantiekamp zonder overnachting (het vroegere Idee Kids aanbod). Vakantiekampen waar je iets van opsteekt, waar spelen, leren en ontdekken centraal staat. Bekijk hieronder de vakantiekampen in je buurt. Het exacte adres van een locatie vind je hier.

Wanneer kan je inschrijven?

Inschrijven voor je favoriete vakantiekamp kan vanaf 1 december via heyo.be of 09 210 80 00.

Schreef je in het verleden in voor een Idee Kidskamp? Da's extra gemakkelijk. Je kan dit account blijven gebruiken om in te schrijven voor een Heyo vakantiekamp. Ook een eventueel tegoed in je Idee Kidsspaarpot kan ingezet worden voor een Heyo vakantiekamp.
Vroeger nog meegeweest op een Kriebels & Kuren vakantie? Een nieuw Heyo account wordt automatisch aangemaakt bij je eerste inschrijving..

  • Heyo 12 3
  • Heyo vakantiekampen 3
  • Heyo 6 6