Nieuw bij Heyo: halve dagkampen voor de kleinsten

Onder de noemer Minikriebels vind je vanaf 2023 halve dagkampen in ons aanbod. Ideaal voor kleuters die voor de eerste keer op vakantiekamp komen. Of kinderen voor wie een volledige dag nog iets te intensief is. Minikriebels is bewegen, knutselen, dansen en spelen. Samen experimenteren, ontdekken en groeien. Zo ontdekken de kleuters op een speelse manier hun sterktes en talenten.

 • Heyo vakantiekampen halve dagen kleuter 1
 • Heyo vakantiekampen halve dagen kleuter 2
 • Heyo vakantiekampen halve dagen kleuter 3

Kinderen vanaf 3 jaar tot en met de tweede kleuterklas kunnen deelnemen. Onze zorgzame monitoren bieden de nodige structuur op vakantiekamp. Met een vaste dagindeling en gezamenlijk plas- en pauzemomenten. We wisselen actieve beweegspelen en rustigere activiteiten af. Van ballonspelen tot luisteren naar verhalen. Van experimenteren met verf tot ons uitleven in tikspelen.

We maken groepen van maximum 16 kinderen. Begeleid door één vaste monitor. Een vertrouwd gezicht dat zorgt voor herkenbaarheid en geborgenheid. Een Heyo monitor heeft ervaring met kinderen dankzij zijn opleiding, job of hobby. Het monitorenteam wordt bijgestaan door een hoofdmonitor. Hij of zij leidt alles in goede banen op de locatie. Met vragen of zorgen kan je bij de hoofdmonitor terecht, die je kan herkennen aan de gele Heyo T-shirt. Zo maken we elke voormiddag opnieuw plezier. En zorgen we voor een kampervaring die naar meer smaakt.

Heyo vakantiekampen Minikriebels halve dagen

De halve dagen zien er zo uit

07.45 u.: gratis vooropvang met tal van spelmogelijkheden met de hele locatie
09.00 u.: gezamenlijk opstartmoment met de hele locatie
09.10 u.: Minikriebels activiteit in kleine groepen
10.20 u.: pauze (breng een koek of fruit van thuis mee)
10.40 u.: Minikriebels activiteit in kleine groepen
12.00 u.: afhaalmoment

Waar en wanneer?

Je kleuter kan deelnemen aan de halve dagkampen tijdens de paas- en zomervakantie. Minikriebels vindt plaats op onze Heyo locatie in Antwerpen, Asse, Brugge, Deinze, Gent Sint-Pieters, Roeselare en Sint-Niklaas. Het adres van de locatie vind je hier.

De exacte data

 • Eerste week paasvakantie: maandag 3 april t.e.m. vrijdag 7 april 2023
 • Eerste drie weken van de zomervakantie:
  • Maandag 3 juli t.e.m. vrijdag 7 juli 2023
  • Maandag 10 juli t.e.m. vrijdag 14 juli 2023
  • Maandag 17 juli t.e.m. donderdag 20 juli 2023