Idee Kids en Kriebels & Kuren zijn nu Heyo - Wild van vakantiekampen!
Ik heb dit bericht gelezen

Ga skiën of snowboarden met Heyo

Kroon je tot sneeuwkoning op Heyo vakantiekamp. Ski- en snowboard vakantiekampen voor beginners tot gevorderden. We gaan voor maximaal plezier op en naast de piste. De dag start op de latten en eindigt met een fijne avondactiviteit. Een topervaring met vrienden.

Skiën en snowboarden

Je kiest per vakantiekamp of je je ski-skills of snowboardtechniek wilt bijschaven. Tijdens de week van uitrusting wisselen is niet mogelijk. Skiën of snowboarden gebeurt onder begeleiding van onze monitoren en een plaatselijke instructeur. En op jouw niveau. Geboren snowboardfanaat of voor de eerste keer op de latten? Je beleeft gegarandeerd een onvergetelijke week! We kiezen voor zo’n 8 deelnemers per ski- of snowboardgroep. Zo kunnen we je persoonlijk begeleiden.

Heyo ski snowboard vakantiekamp

Naast de piste

We sluiten onze dag op de latten af met een ontspannende avondactiviteit. Wat je exact gaat doen, hangt af van je locatie. Per vakantiekamp lichten we een tipje van de sluier op. Wat wel vast staat: de Heyo monitoren zorgen dat het gaat knallen.

Onder de wol

We slapen altijd in hotels of jeugdverblijven. Per vakantiekamp vind je online terug hoe jouw locatie er zal uitzien. Ook zorgt ons verblijf voor een heerlijk gevulde maag. Je kan bij inschrijving allergieën of speciale diëten doorgeven.

Waar gaan we naartoe?

Ontdek onze ski en snowboard vakantiekampen in Italië en Oostenrijk. Voor zij die het dichter bij huis zoeken, voorzien we sneeuwplezier in eigen land. Onze wintersport vakantiekampen gaan door in de herfst-, krokus- en de paasvakantie.