Dubbele pret: Schrijf samen met een vriendje in op vakantiekamp en krijg één dag gratis

Niets zo leuk als met twee avonturen beleven. Dat weten we bij Heyo maar al te goed. Op onze nieuwe locaties in Geel en Temse lanceren we daarom een fijne vriendjesactie voor de krokus- en paasvakantie. Schrijf je deze krokus- of paasvakantie op die locaties samen met een vriendje in, dan geven we je één dag op vakantiekamp cadeau! Zo simpel is het.

Dus concreet: Schrijf voor de krokus- of paasvakantie 2023 samen met één vriendje in voor onze locaties in Geel of Temse ontvang je één dag gratis.

En nu: trek aan de mouw van al je vrienden en overtuig je omgeving om samen op Heyo vakantiekamp te gaan!

Dubbele pret Heyo vakantiekampen

Wat verstaan we onder 'een vriendje'?

Je kan deelnemen aan de actie wanneer je inschrijft met één vriendje die niet op hetzelfde thuisadres woont. Je schrijft ook voor dezelfde periode op dezelfde locatie in. De actie wordt gezien als een korting en is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Hoe je korting verzilveren?

Bij je inschrijving geef je bij opmerking ‘DUBBELE PRET + naam van je vriendje’ op. Ons onthaalteam verwerkt binnen de drie werkdagen je inschrijving. Vinden we de naam van het opgegeven vriendje terug in onze inschrijflijst en voldoe je aan de andere voorwaarden? Dan passen we een korting toe van één gratis dag. Bij vakantiekampen voor kleuters gaat dit over 29 euro. Bij lagere school hangt het af van de inschrijfprijs: 30,80 of 31,80 euro. Je ontvangt een aangepaste factuur eens de korting verrekend is.

Was je reeds samen met een vriendje ingeschreven? Geef dit beiden door aan het onthaalteam via info@heyo.be. Je gratis dag wordt in je Heyo spaarpot geplaatst.

De korting kan toegepast worden tot de start van het vakantiekamp. We kunnen geen vriendjeskorting retroactief toepassen. Inschrijven kan enkel als er nog plaats is op het vakantiekamp van je keuze.