Onze partners

Heyo trekt voluit de kaart van versterkende samenwerkingen. We gaan op zoek naar partners die een onmisbare waarde toevoegen aan het Heyo aanbod. Bij onze partners van Heyo herken je dezelfde drive om alle kinderen en jongeren prachtige vakantiekampen te bezorgen.

Studio Stereo

Partner Heyo groei

Studio Stereo laat van zich horen... want over psychologisch welzijn spreek je nooit luid genoeg! Vanuit onze studio trekken wij op pad om zoveel mogelijk mensen te inspireren om, wat soms nog taboe is, in de aandacht te brengen. Dit doen we door samen te werken met de meest uiteenlopende partners. Met Heyo willen we zoveel mogelijk vakantiekampen openstellen voor alle kinderen die net ietsje meer willen groeien. We werken daarvoor samen met professionals gespecialiseerd in de kinderpsychologie. Want... waarom zouden spel en werken aan je zelfbeeld of je sociale vaardigheden niet hand in hand kunnen gaan?

Thof

Partner Heyo groei

Op Thof staat de groei van kinderen en volwassenen centraal. Tijdens de groeikampen gaan we samen op onderzoek met het kind: wat voelen ze in hun lijfje, proberen we emoties te benoemen, staat eigen keuzes maken en wij die daarop vertrouwen centraal. Zodat het kind kan groeien in zelfvertrouwen, in vertrouwen op wat het voelt en mag zijn wie het is en zo kan tot bloei komen. En dat alles terwijl het 'gewoon' aan het buiten spelen is. We bieden creatieve 'natuur' workshops aan, koken ons eigen 4-uurtje, kinderen kiezen vrij wat ze doen en mogen risicovol spelen, onder het toeziend oog van o.a. therapeuten en andere volwassen begeleiders.

WaaW Welzijn

Partner Heyo groei

Onder de leuze 'leef-leer-speel-creƫer' brengt WaaW Welzijn een divers aanbod om je te begeleiden in je welbevinden en je ontwikkeling. Van spelend leren tot joyfull ervaren voor jong en oud.