Bike en beach

Laatste plaatsen Aan zee
€ 379 Helan: € 265
10 - 14 jaar
Van zo 30/06 - vr 05/07
Locatie: De Haan
Met overnachting
Georganiseerd door Heyo

Kom je mee genieten van de Belgische kust? We zijn van niets of niemand afhankelijk, want we gaan overal met onze eigen fiets naartoe. Sluit je ogen en stel je voor: de zon op je huid, de zeelucht in je neus en zalig chillen op het strand met je vrienden. Het wordt een onvergetelijke week!

Dit gaan we doen:

 • Avontuurlijke strandsporten: golfsurfen, longboarden en kiting
 • Mooie fietstochten aan de kust
 • Ons uitleven tijdens Archery Tag
 • Cruisen op de gocarts
 • Topactiviteiten met de Heyo monitoren

Hier gaan we op vakantiekamp:

 • Jeugdhuis Het Galjoen is volledig voor onze groep afgehuurd
 • In De Haan, op 1,5 km van de kust, midden in de natuur
 • Animatiezaal, gezellige tuin, een groot terras en speeltuin
 • Kamers voor 4 of 6 jongeren


Praktisch

Zo ziet je dag op vakantiekamp eruit:

07.30 u.: opstaan en aankleden
08.00 u.: ontbijt
09.00 u.: activiteit en spel in thema
12.00 u.: lunch
13.00 u.: rust
13.30 u.: activiteit en spel in thema
16.00 u.: vieruurtje
16.30 u.: activiteit en spel in thema
17.30 u.: douchen en rust
18.00 u.: avondmaal
19.00 u.: avondactiviteit
21.30 u.: pyjama en slapen

Adres:
Vosseslag 17, 8420 De Haan, België
De Haan, Vlaanderen

[2024] Bike en beach - Zomer(30/6) - De Haan

Inbegrepen

Dit voorzien wij:

 • Verblijf in Het Galjoen van zondag t.e.m. vrijdagmiddag
 • Maaltijden van maandagochtend t.e.m. vrijdagmiddag
 • Alle activiteiten en workshops
 • Begeleiding en goede zorgen door onze Heyo monitoren
 • Beperkte annuleringsdekking
 • Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en ongevallen

Dit voorzie jij:

 • Je ouders brengen je naar Het Galjoen en halen je aan het einde van de week weer op. Er is geen collectief vervoer voorzien.
 • Breng je eigen fiets mee of huur er één ter plaatse voor 32 euro per week.

Organisator

Heyo

Veelgestelde vragen

Zit mijn kind samen met zijn/haar vriend in de groep?

Om zeker te zijn dat je kind in dezelfde groep zit als zijn/haar vriend vermeld je de naam van de vriend bij elke inschrijving in de rubriek 'vriend'.

Voor vakantiekampen met thema sport en niet sportkampen kunnen we niet garanderen dat vrienden in dezelfde groep zitten. De groepen worden ingedeeld volgens niveau 'rijervaring, ski-ervaring ...'. De avondactiviteiten worden wel in de volledige groep georganiseerd.

Hoe oud moet mijn kind minimaal zijn om op vakantiekamp te gaan?

Vakantiekampen zonder overnachting: de leeftijd om te kunnen deelnemen aan onze kleuterkampen is 3-6 jaar, ook wanneer je kind op dat moment nog geen school loopt. Er wordt steeds gekeken naar de leeftijd die het kind zal hebben bij de start van het vakantiekamp. Jouw kleuter is volledig startklaar voor dolle avonturen op vakantiekamp indien hij/zij zonder middagdutje en luier kan. Wij beseffen ook dat, indien dit momenteel het geval nog niet is, er nog veel kan veranderen voor de start van het vakantiekamp: elk kind wordt zindelijk op zijn/haar eigen tempo alsook de behoefte aan slaap verschilt van kind tot kind. Met enorme bewondering en aanmoediging voor de ontwikkeling van het kind, dienen wij ook rekening te houden met de draagkracht van onze Heyo monitor en zijn groep.

Voortaan verwelkomen we ook kindjes vanaf 2,5 jaar in Beernem en Oosterzele. Meer informatie over de extra zorgen via vind je hier.

Vakantiekampen met overnachting: de minimumleeftijd om te kunnen deelnemen aan onze vakantiekampen met overnachting is 6 jaar. De minimumleeftijd is de leeftijd die de deelnemer zal hebben bij de start van het vakantiekamp. De maximumleeftijd mag niet worden overschreden op de datum van het vertrek.

Wie begeleidt mijn kind op vakantiekamp?

Vakantiekampen met/zonder overnachting georganiseerd door Heyo

Heyo kiest voor monitoren met een pedagogisch diploma (of daar volop mee bezig zijn) of gelijkgesteld door ervaring. Onze monitoren bezitten de vaardigheden om met een groep kinderen en jongeren aan de slag te gaan en hen een fantastische tijd te bezorgen. Het volledige monitorenteam wordt begeleid door Heyo aan de hand van een uitgebreid vormingsaanbod op maat van elke monitorenfunctie. Elk monitorenteam wordt ook ondersteund door een hoofdmonitor. Hij of zij is het aanspreekpunt bij uitstek voor al jouw vragen. Op een vakantiekamp zonder overnachting komt meermaals per week de coördinator langs. Hij of zij is verantwoordelijk voor meerdere kamplocaties en zorgt dat alles goed verloopt.

Vakantiekampen met/zonder overnachting georganiseerd door partners van Heyo

Op de vakantiekampen waar we samenwerken met partnerorganisaties werven de organisaties zelf de monitoren aan. Zij staan zelf garant voor een uitstekende kwaliteit en expertise.

Wat steek ik in mijn valies op een vakantiekamp met overnachting?

Sokken, ondergoed en T-shirts. Maar wat steek je nog in je valies? Een uitgebreide paklijst en enkele tips en tricks om je valies te maken, vind je hier.

Bekijk alle veelgestelde vragen