Idee Kids en Kriebels & Kuren zijn vanaf nu Heyo - Wild van vakantiekampen!
Ik heb dit bericht gelezen

Onze monitoren

Met 3.000 zijn ze. De enthousiastelingen die jaarlijks hun Heyo monitoren T-shirt aantrekken. Elke schoolvakantie gaan ze er helemaal voor: in piratenpak, op de latten of tijdens het opvangmoment. Zonder onvergetelijke monitoren, geen onvergetelijke vakantiekampen.

Het enthousiasme om vakantiekampen te begeleiden spat ervan af bij onze monitoren! Zo beschikken ze over het attest ‘animator in het jeugdwerk’, volgen ze een pedagogische opleiding en/of hebben ze tonnen ervaring.

Heyo monitoren

Heyo trekt resoluut de kaart van professionaliteit. Dat is ook te merken aan ons ruime vormingsaanbod voor monitoren. Onze erkende opleiding ‘animator in het jeugdwerk’ staat open voor iedere spring-in-t-veld die interesse heeft om bij ons aan de slag te gaan. Voor meer ervaren monitoren organiseren we tal van aanvullende opleidingsmogelijkheden. Zo kan iedereen zijn talenten en competenties aanscherpen. Daarnaast zorgt de persoonlijke coaching on the field ervoor dat iedereen schittert op kamp!

Ons veelzijdig aanbod is ook voor onze monitoren een troef. We zorgen steeds voor een match tussen de monitor en het vakantiekamp. En dat merk je!

Voel je het kriebelen om ook deel uit te maken van ons monitorenteam? Neem dan zeker een kijkje op onze monitorenwebsite. We hebben je er graag bij!

Ik wil Heyo monitor worden!
Heyo monitoren 1