Op zoek naar een vakantiekamp in de zomer? Op 1 december lanceren we ons aanbod voor juli en augustus 2024!
Ik heb dit bericht gelezen

Korting tijdens het inschrijven

Wortel Beestig 0180

Korting voor Helan-klanten

Klanten van Helan Ziekenfonds krijgen een mooie korting bij Heyo. De prijs voor Helan-klanten staat vermeld op het vakantiekamp. Je korting wordt automatisch verrekend bij het invullen van de naam en geboortedatum van je kind. De prijs voor Helan-klanten is een korting en dus niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Gratis vakantiekamp voor Helan-klanten 3 jaar

Kleuters die geboren zijn in 2021 én die Helan-klant zijn krijgen hun eerste vakantiekamp cadeau. Dit voordeel geldt op de kleuterkampen met Heyo als organisator. Meer info vind je hier. Wanneer je tijdens het inschrijven de naam en geboortedatum van je kind invult, wordt automatisch de prijs voor Helan-klanten verrekend. Je verandert dit naar het gratis vakantiekamp door de naam van de korting te wijzigen naar 'HelanHeyo3'. Het automatisch ingevulde klantnummer mag je laten staan.

HEYO Wereldrecord Zonnecrème 7

Korting voor gezinnen

Je ontvangt 10 euro korting op de inschrijfprijs vanaf het tweede kind dat je in dezelfde week inschrijft. De korting wordt automatisch verrekend.

20230814 Oostende Zeedieren 0110

Korting voor bedrijven

Je ontvangt 10 euro korting wanneer je werkgever aangesloten is bij Heyo. Via je werkgever ontvang je jouw kortingscode. Je werkgever partner laten worden kan via dit formulier.

2022 Sint Pieters Woluwe LEG 30

Korting met je Bokrijkabonnement

Dankzij je Bokrijkabonnement ontvang je 10 euro korting op de inschrijfprijs. Tijdens het inschrijven selecteer je korting 'Domein Bokrijk'. Daar vul je de code in die je ontvangt van Bokrijk gevolgd door de eerste vijf cijfers van je abonnementsnummer.

2022 Vilvoorde DIE 18

Korting voor leden van de

WWF-Rangerclub

WWF-Rangers krijgen 30 euro korting op de vakantiekampen mét overnachting in samenwerking met WWF. Op alle andere vakantiekampen ontvangen Rangers een korting van 10 euro. Tijdens het inschrijven selecteer je bij korting 'WWF'. Daar vul je je WWF-lidnummer in.