Heyo ontstond uit het vuurwerk van het samengaan van Idee Kids vzw en Kriebels & Kuren vzw, twee landelijk erkende jeugdverenigingen. Heyo organiseert te gekke vakantiekampen voor kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar. Elke schoolvakantie vind je ons op tientallen locaties in België en het buitenland. Daar geven we samen met onze monitoren het beste van onszelf.

Heyo vakantiekampen 4

Onze thuisbasissen liggen in Melle en Wilrijk. Een 40-koppig team zorgt er van hieruit voor dat we elk vakantiekamp opnieuw knallen. Het diverse vakantiekamp aanbod wordt aangevuld met lokale, kleinschalige en expert-initiatieven. Zo is er voor ieder wat wils.

De Heyo vakantiekampen groeien met je mee. Met of zonder overnachting. Dichtbij of iets verder. Avontuurlijk of creatief. Met dieren of met kookpotten. Je vindt bij ons gegarandeerd het vakantiekamp dat op je lijf geschreven is.

Kinderen en jongeren spontaan laten groeien door samen te ontdekken en te beleven.

Daar doen we het voor. Onze Heyo missie bestaat erin om kinderen en jongeren te laten experimenteren, voelen, ervaren, zoeken en vinden. Dat is dé manier waarop kinderen en jongeren groeien.

In alles wat Heyo doet, zetten we openheid, passie, kwaliteit en creativiteit voorop.

Heyo vakantiekampen 5

Openheid

Inclusief en pluralistisch denken én werken. Zo wil Heyo alle kinderen en jongeren kansen geven om samen op vakantiekamp te gaan. Met bijzondere aandacht voor de meest kwetsbare gezinnen. Openheid weerspiegelt zich ook in de uitnodiging tot dialoog. We luisteren naar onze kinderen, jongeren, ouders, monitoren en partners. Samen geven we Heyo vorm.

Passie

Kinderen en jongeren vormen het hart van Heyo. Onze interne medewerkers, enthousiaste monitoren en gedreven partners zetten de ontwikkeling van kinderen en jongeren bij elke beslissing voorop. Heyo zet in op experimenteer-, leer- en groeikansen tijdens alle vakantiekampen. Hierbij ligt de focus op de weg, meer dan op de bestemming.

Heyo vakantiekampen 2

Kwaliteit

Wat we doen, willen we heel goed doen. Voortdurende optimalisatie en vernieuwing. Zo komen we tot een doordachte en onderbouwde werking. Met als resultaat een onvergetelijk vakantiekamp voor alle deelnemers, hun ouders en onze monitoren.

Creativiteit

Heyo is één brok creativiteit. Met een divers en vernieuwend aanbod. Kinderen en jongeren worden geprikkeld in nieuwsgierigheid en uitgenodigd om van elkaar te leren. Fantasie, verbeeldingskracht en durf troef!

Heyo. Helemaal Helan.

Heyo, de vakantiekampen via Helan Ziekenfonds. Helan is een onafhankelijk ziekenfonds. Helan staat voor een uniek geheel aan diensten. Met een vlot draaiend ziekenfonds en betaalbare verzekeringen, maar ook met Heyo vakantiekampen, kinderopvang, thuiszorg, huishoudhulp en een gezondheidsshop. Ontdek jouw voordelen op de website.

Als klant van Helan krijg je heel wat voordelen bij Heyo. Je betaalt voor vakantiekampen de Helan-prijs en geniet zo van mooie kortingen.

Heyo vakantiekampen