Heyo is een professionele organisatie van onvergetelijke vakantiekampen, voor kinderen en jongeren tussen 2,5 en 18 jaar.

Oudenaarde Klidder kladderkamp 0310

Heyo is een professionele organisatie van onvergetelijke vakantiekampen, voor kinderen en jongeren tussen 2,5 en 18 jaar.

De naam Heyo klinkt niet toevallig net zoals we zijn: enthousiast en aanstekelijk, uitnodigend en ontdekkend. En verwijst naar dat heerlijke gevoel dat je krijgt als je jezelf overtreft, nieuwe vrienden maakt, en samen van de vrijheid proeft.

We laten kinderen en jongeren spontaan en op een waardevolle manier groeien, door ze samen te laten ontdekken en beleven. We hebben 40.000 vakantiekamp plaatsen in binnen en buitenland georganiseerd door Heyo en onze partners.

Heyo staat voor wat je voelt als er een nieuwe wereld voor je open gaat. Wie je ook bent, wat je leeftijd ook is en wat er ook jouw passie is. Laat je kind in een thema duiken waar ze gepassioneerd door zijn (dieren, wetenschap, sport, taal, dans muziek,..) en ontdek hun talenten.

Heyo bouwt voort op de expertise van de vroegere vzw’s Idee Kids en Kriebels & Kuren. En maakt ook deel uit van de brede welzijnsgroep Helan.

Helan is een onafhankelijk ziekenfonds, maar biedt ook een tand- en hospitalisatieverzekering, thuis- en kraamzorg, huishoudhulp, kinderopvang en zorgmateriaal. Klanten van Helan Ziekenfonds krijgen bij Heyo een mooie korting.

F

Heyo is meer dan enkel vakantiekampen:

  • Totaalbeleving: Van een uitgekiende planning tot creatieve activiteiten, van passend materiaal tot gepassioneerde gastlesgevers: het totaalplaatje klopt.
  • Veilige omgeving: Op Heyo vakantiekamp kan elk kind en elke jongere zichzelf zijn en is er volop ruimte om op eigen tempo te groeien.
  • Heldere communicatie: Als ouder weet je bij Heyo waar je aan toe bent. We zijn bereikbaar, aanspreekbaar en houden je op de hoogte van het welbevinden van je kind.
  • Zorg en ondersteuning op maat: We gaan zorgvuldig om met medische gegevens, volgen de kleine en grote zorgen van elk kind op, en waken over de integriteit van iedereen op vakantiekamp.
  • Gedreven monitoren: We zetten actief in op een degelijke opleiding en begeleiding voor onze monitoren en geven hen alle groeikansen. Zo steunt elk kamp op een geëngageerd en ervaren team.