Kortingen

Heyo vakantiekampen

Heyo biedt tal van kortingen aan. Je ontdekt er op deze pagina alles over.

Let wel, onze kortingen zijn niet cumuleerbaar: De hoogste korting wordt automatisch verrekend.

Er zijn drie soorten kortingen:

 • kortingen tijdens het inschrijfproces
 • kortingen voor ouders die het financieel moeilijk hebben
 • kortingen die na het vakantiekamp kunnen teruggevorderd worden

Tijdens het inschrijven

Prijs voor Helan klanten

Als klant van Helan Ziekenfonds geniet je voor heel wat vakantiekampen van een korting op de prijs. De prijs voor Helan klanten staat vermeld op de aanbodpagina. De Helan prijs is een korting en dus niet cumuleerbaar met andere kortingen. De hoogste korting wordt automatisch verrekend op je factuur.

De korting wordt automatisch toegekend bij het invullen van de naam en de geboortedatum van je kind. Merk je dat het vooraf ingevulde klantnummer afwijkt van het klantnummer op jouw kleefzegels? Dat is perfect normaal. In het kader van de fusie tussen OZ en Partena kreeg jij wellicht een nieuw klantnummer. Je oude kleefzegels blijven wel geldig. In deze situatie dien je dus het automatisch ingevulde klantnummer laten staan.
Gaat het toch niet automatisch? Dan vind je het klantnummer van je kind via 'Mijn Helan'.

Gratis vakantiekamp voor Helan klanten 3 jaar (geboortejaar 2020)

Deze korting is van toepassing op Heyo ontdekking.

Ben je Helan klant en heb je een kleuter van 3 jaar (geboortejaar 2020)? Dan geeft Helan je kleuter zijn of haar eerste vakantiekamp cadeau. Je zoon of dochter kan gratis deelnemen aan één Heyo ontdekking vakantiekamp.

Door bij de inschrijving de naam en de geboortedatum van je kind in te geven, wordt automatisch een Helan korting en klantnummer ingevuld. Om dit aan te passen naar het gratis vakantiekamp, wijzig je bij de naam van de korting 'Helan klant' naar 'HelanHeyo3'. Het automatisch ingevulde klantnummer mag je zo laten staan. Ook als het klantnummer afwijkt van dat op je kleefzegels. Je kreeg in het kader van de fusie tussen OZ en Partena een nieuw klantnummer dat je vindt via 'Mijn Helan'. Je oude kleefzegels blijven wel geldig.
Meer info vind je hier.

Gezinskorting

Deze korting telt op alle Heyo vakantiekampen.

Schrijf je broers en zussen in dezelfde week in voor een vakantiekamp, dan ontvang je vanaf het tweede kind automatisch €10 korting op de inschrijfprijs. Je kan de gezinskorting nakijken op je factuur.
De gezinskorting is een korting en dus niet cumuleerbaar met andere kortingen. De hoogste korting wordt automatisch verrekend.

Korting met je Bokrijkabonnement

Deze korting telt op alle Heyo vakantiekampen.

Dankzij je Bokrijkabonnement ontvang je €10 korting op de inschrijfprijs. Je activeert de korting door bij je online inschrijving bij korting te kiezen voor 'Domein Bokrijk'. Daaronder vul je de code in die je ontvangen hebt van Domein Bokrijk, gevolgd door de eerste 5 cijfers van je abonnementsnummer. De korting wordt zichtbaar op je factuur.

Heyo korting 2

Korting voor leden WWF-Rangerclub

Deze korting telt op alle Heyo vakantiekampen.

Leden van de WWF-Rangerclub genieten van een mooie korting op de inschrijfprijs. Op WWF vakantiekampen van Heyo beleving krijgen Rangers een korting van €30. Op alle andere vakantiekampen geldt een korting van €10. Je korting verzilveren doe je door bij je online inschrijving bij korting voor 'WWF' te typen. Vul daaronder je WWF-lidnummer in. De korting verschijnt automatisch op je factuur.

Bedrijfskorting

Deze korting kan je inzetten op alle Heyo vakantiekampen.

Medewerkers van aangesloten bedrijven ontvangen €10 korting op de inschrijfprijs. Via je werkgever ontvang je jouw kortingscode. Is je bedrijf of organisatie nog geen partner van Heyo? Dan kan je daar via dit formulier heel eenvoudig verandering in brengen.

Korting voor ouders die het financieel moeilijk hebben

Iedereen Verdient Vakantie

Deze korting kan je inzetten voor Heyo ontdekking.

Dankzij Iedereen Verdient Vakantie kunnen kinderen die om financiële redenen of bijzondere moeilijkheden niet op vakantie kunnen, toch deelnemen aan onze Heyo ontdekking vakantiekampen (m.u.v. halve dagkampen Minikriebels). Via iedereenverdientvakantie.be kan je nagaan of je recht het op het verlaagd tarief. Inschrijven voor een Heyo ontdekking vakantiekamp gebeurt ook via de website van Iedereen Verdient Vakantie.

Elk kind kan drie keer op Heyo vakantiekamp met Iedereen Verdient Vakantie, waarvan maximum twee tijdens de zomervakantie. De plaatsen zijn beperkt, tijdig inschrijven is noodzakelijk.
Meer info: info@iedereenverdientvakantie.be - 02 504 03 91.

Kansenpas, OK-pas, UiTPAS met kansentarief en Vrijetijdspas

Deze korting kan je inzetten voor Heyo ontdekking en de vakantiekampen van WaaW (Heyo groei).

Beschik je over een UiTPAS met kansentarief, dan kan je zoon of dochter aan een verlaagd tarief deelnemen aan drie vakantiekampen van Heyo ontdekking per jaar. Activeer de korting door bij een online inschrijving bij de rubriek 'kortingen' eerst de pas waarover jij beschikt aan te duiden. Gebruik daaronder het unieke pasnummer van je kind als kortingscode. De plaatsen zijn beperkt, tijdig inschrijven is noodzakelijk.

 • Kansenpas Sint-Niklaas: voor vakantiekampen in Sint-Niklaas
  Let wel: in Sint-Niklaas bezorgt het Welzijnshuis je het benodigde attest om aan een verlaagd tarief te kunnen inschrijven.
 • OK-pas Oudenaarde: voor vakantiekampen in Oudenaarde
  Let wel: in Oudenaarde neem je contact op met Iedereen Verdient Vakantie of het Rap op Stapkantoor om aan een verlaagd tarief te kunnen inschrijven. Je kan dus niet rechtsreeks op heyo.be inschrijven.
 • UiTPAS Dender: voor vakantiekampen in Aalst, Dendermonde, Ninove en Wetteren
 • UiTPAS Gent: voor vakantiekampen in Drongen (WaaW vakantiekampen), Gent, Gentbrugge en Melle
 • UiTPAS Kempen: voor vakantiekampen in Turnhout
 • UiTPAS Leuven: voor vakantiekampen in Leuven
 • UiTPAS Lier: voor vakantiekampen in Lier
 • UiTPAS Mechelen: voor vakantiekampen in Mechelen
 • UiTPAS Polder tot Kempen: voor vakantiekampen in Schoten
 • UiTPAS Westhoek: voor vakantiekampen in Ieper
 • UiTPAS ZuidWest: voor vakantiekampen in Deerlijk, Heule en Kortrijk
 • Vrijetijdspas Vilvoorde: voor vakantiekampen in Vilvoorde

Terugbetaling inschrijfgeld na je vakantiekamp

Aanvullend voordeel Helan klanten voor Heyo ontdekking en Heyo groei

Helan klanten die deelnemen aan het aanbod van Heyo ontdekking of Heyo groei genieten van een aanvullend voordeel van 5 euro per dag (max. 20 dagen per jaar). Het aanvullend voordeel aanvragen kan door je Heyo factuur te bezorgen aan Helan. Dat kan digitaal of per post. Helan stort na het vakantiekamp het bedrag terug op je bankrekening. Alle info vind je hier.

Uitzondering: Helan klanten die deelnemen aan een Heyo beleving vakantiekamp kunnen geen aanvullend voordeel meer aanvragen. De tussenkomt is al verrekend in de Helan prijs.

Nog geen klant bij Helan? Je kan elk kwartaal van ziekenfonds veranderen. Neem een kijkje op de website en ontdek het aanbod.

Tussenkomst via jouw ziekenfonds

Na je vakantiekamp kan je via je Heyo profiel je attest van deelname downloaden (mijn menu > mijn inschrijvingen). Met dit attest kan je een tussenkomst van je ziekenfonds verkrijgen. Ga via je eigen ziekenfonds na wat de tussenkomst is.

Uitzondering: Helan klanten die deelnemen aan een Heyo beleving vakantiekamp kunnen geen extra tussenkomst meer aanvragen. De tussenkomt is al verrekend in de Helan prijs.

Fiscaal attest via de overheid

Alle Heyo vakantiekampen zijn fiscaal aftrekbaar voor kinderen en jongeren tot 14 jaar. Na je vakantiekamp kan je je fiscaal attest downloaden via je Heyo profiel (mijn menu > mijn inschrijvingen).
Meer info over de fiscale aftrekbaarheid van vakantiekampen vind je via deze link.

Heyo korting