Buitenspeelkamp: Allé... jouez!

Laatste plaatsen Taal
€ 160 Helan: € 140
3 - 10 jaar
Van ma 19/08 - vr 23/08
Locatie: Oostrozebeke
Zonder overnachting
In samenwerking met L'Ecole d'Elise

Leef je uit op de prachtige hoeve Het Voldershof. We springen, klimmen, zwemmen en genieten met volle teugen van de zomer. En dat alles overgoten met een vleugje Franse taal. Alors on joue !

Dit gaan we doen: 

 • Speelse taalactiviteiten Frans in kleine groepjes
 • Spelletjes in groepjes
 • Knutselen
 • Buiten spelen op de springkastelen, in de zandbak, varen met de bootjes, ...

Hier gaan we op vakantiekamp: 

 • In Het Voldershof in Oostrozebeke, een zalige kamplocatie
 • We werken in kleine leeftijdsgebonden groepjes van max. 10 leerlingen, onder professionele begeleiding. Er is individuele aandacht voor elk kind zodat we samen kunnen groeien en leren.

Voorkennis van het Frans is niet nodig. De focus ligt hoofdzakelijk op het buiten spelen en knutselen, maar daarnaast bieden we graag afwisselende, speelse taalactiviteiten aan. We richten ons op kindjes van 3 jaar tot en met het vierde leerjaar. 

Dit vakantiekamp wordt georganiseerd door l'École d'Elise, een privé taalschool waar kinderen vanaf 3 jaar spelenderwijs Frans en Engels leren, in samenwerking met Het Voldershof, een mooie hoeve waar buitenbeleving centraal staat. Heyo zorgt voor de administratieve ondersteuning.

Praktisch

Zo ziet je dag op vakantiekamp eruit:

08.00 u.: start vooropvang
09.00 u.: gezamenlijk opstartmoment
10.20 u.: pauze (breng een koek of fruit van thuis mee)
10.40 u.: activiteit
12.00 u.: lunchpauze (breng je lunchpakket van thuis mee)
13.00 u.: activiteit
14.20 u.: pauze (breng een koek of fruit van thuis mee)
14.40 u.: activiteit
16.00 u.: einde kampdag - start naopvang
17.30 u.: einde naopvang

Adres:
Ter Priemstraat 2, 8780 Oostrozebeke, België
Oostrozebeke, West-Vlaanderen

Inbegrepen

Dit voorzien wij:

 • Een vakantiekamp op een superlocatie van maandag tot vrijdag (niet op feestdagen)
 • Vooropvang vanaf 08.00 u. en naopvang tot 17.30 u.
 • Alle nodige materialen voor de taallesjes en de knutselactiviteiten
 • 1 begeleider per groep van max. 10 deelnemers
 • Extra ondersteuning door een coördinator
 • Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en ongevallen
 • 1 ijsje of drankje per kindje per dag, aangeboden door Het Voldershof

Dit voorzie jij:

 • Lunchpakket
 • Drankjes
 • Twee tussendoortjes (waarvan minstens eentje gezond)
 • Kledij die vuil mag worden

Gelieve alles te naamtekenen.

Organisator

L'Ecole d'Elise

In samenwerking met

Heyo vzw

Veelgestelde vragen

Zit mijn kind samen met zijn/haar vriend in de groep?

Om zeker te zijn dat je kind in dezelfde groep zit als zijn/haar vriend vermeld je de naam van de vriend bij elke inschrijving in de rubriek 'vriend'.

Voor vakantiekampen met thema sport en niet sportkampen kunnen we niet garanderen dat vrienden in dezelfde groep zitten. De groepen worden ingedeeld volgens niveau 'rijervaring, ski-ervaring ...'. De avondactiviteiten worden wel in de volledige groep georganiseerd.

Hoe oud moet mijn kind minimaal zijn om op vakantiekamp te gaan?

Vakantiekampen zonder overnachting: de leeftijd om te kunnen deelnemen aan onze kleuterkampen is 3-6 jaar, ook wanneer je kind op dat moment nog geen school loopt. Er wordt steeds gekeken naar de leeftijd die het kind zal hebben bij de start van het vakantiekamp. Jouw kleuter is volledig startklaar voor dolle avonturen op vakantiekamp indien hij/zij zonder middagdutje en luier kan. Wij beseffen ook dat, indien dit momenteel het geval nog niet is, er nog veel kan veranderen voor de start van het vakantiekamp: elk kind wordt zindelijk op zijn/haar eigen tempo alsook de behoefte aan slaap verschilt van kind tot kind. Met enorme bewondering en aanmoediging voor de ontwikkeling van het kind, dienen wij ook rekening te houden met de draagkracht van onze Heyo monitor en zijn groep.

Voortaan verwelkomen we ook kindjes vanaf 2,5 jaar in Beernem en Oosterzele. Meer informatie over de extra zorgen via vind je hier.

Vakantiekampen met overnachting: de minimumleeftijd om te kunnen deelnemen aan onze vakantiekampen met overnachting is 6 jaar. De minimumleeftijd is de leeftijd die de deelnemer zal hebben bij de start van het vakantiekamp. De maximumleeftijd mag niet worden overschreden op de datum van het vertrek.

Wie begeleidt mijn kind op vakantiekamp?

Vakantiekampen met/zonder overnachting georganiseerd door Heyo

Heyo kiest voor monitoren met een pedagogisch diploma (of daar volop mee bezig zijn) of gelijkgesteld door ervaring. Onze monitoren bezitten de vaardigheden om met een groep kinderen en jongeren aan de slag te gaan en hen een fantastische tijd te bezorgen. Het volledige monitorenteam wordt begeleid door Heyo aan de hand van een uitgebreid vormingsaanbod op maat van elke monitorenfunctie. Elk monitorenteam wordt ook ondersteund door een hoofdmonitor. Hij of zij is het aanspreekpunt bij uitstek voor al jouw vragen. Op een vakantiekamp zonder overnachting komt meermaals per week de coördinator langs. Hij of zij is verantwoordelijk voor meerdere kamplocaties en zorgt dat alles goed verloopt.

Vakantiekampen met/zonder overnachting georganiseerd door partners van Heyo

Op de vakantiekampen waar we samenwerken met partnerorganisaties werven de organisaties zelf de monitoren aan. Zij staan zelf garant voor een uitstekende kwaliteit en expertise.

Bekijk alle veelgestelde vragen