Groeikamp met pony’s

MAA - WOE Wachtlijst Natuur
€ 215 Helan: € 195
6 - 12 jaar
Van ma 08/07 - wo 10/07
Locatie: Dentergem
Zonder overnachting
In samenwerking met Equicoaching Catherine

Ga je mee op vakantiekamp met de pony’s Dirkske en Oscar? Het wordt een fijne week in een kleine groep, waar je helemaal jezelf kan zijn. Op het einde van het vakantiekamp ga je naar huis met meer zelfkennis, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. Het wordt een superwaardevolle week!

Dit gaan we doen:

 • We oefenen op een speelse manier sociale vaardigheden
 • We groeien in zelfkennis en zelfvertrouwen en leren tot rust komen
 • We doen activiteiten mét en zonder de pony’s
 • We gaan veel samen buiten zijn

Hier gaan we op vakantiekamp:

 • Bij Equicoaching Catherine in Dentergem
 • In kleine groepen van maximum 6 kinderen

Catherine combineert met equicoaching haar twee passies: paarden en zorg voor mensen. Ze helpt kinderen op weg om zelf tot oplossingen te komen, en om sterker in de schoenen te staan.

Equicoaching Catherine staat in voor de inhoud en begeleiding van het vakantiekamp. Heyo verzorgt de administratieve ondersteuning. 

Praktisch

Zo ziet je dag op vakantiekamp eruit:

 • We starten om 9.00 u. en eindigen om 16.30 u.
 • Er is vooropvang van 8.30 u. en naopvang tot 17.00 u.

Adres:
Kruisstraat 10, 8720 Dentergem, Belgium
Dentergem, West-Vlaanderen

Inbegrepen

Dit voorzien wij:

 • Vooropvang vanaf 8.30 u. en naopvang tot 17.00 u.
 • 4-uurtje
 • Water, melk en fruitsap

Dit voorzie jij:

 • 10-uurtje
 • Lunchpakket
 • Stevige, gesloten schoenen
 • Kleren die vuil mogen worden

Organisator

Equicoaching Catherine

In samenwerking met

Heyo vzw

Veelgestelde vragen

Zit mijn kind samen met zijn/haar vriend in de groep?

Om zeker te zijn dat je kind in dezelfde groep zit als zijn/haar vriend vermeld je de naam van de vriend bij elke inschrijving in de rubriek 'vriend'.

Voor vakantiekampen met thema sport en niet sportkampen kunnen we niet garanderen dat vrienden in dezelfde groep zitten. De groepen worden ingedeeld volgens niveau 'rijervaring, ski-ervaring ...'. De avondactiviteiten worden wel in de volledige groep georganiseerd.

Hoe oud moet mijn kind minimaal zijn om op vakantiekamp te gaan?

Vakantiekampen zonder overnachting: de leeftijd om te kunnen deelnemen aan onze kleuterkampen is 3-6 jaar, ook wanneer je kind op dat moment nog geen school loopt. Er wordt steeds gekeken naar de leeftijd die het kind zal hebben bij de start van het vakantiekamp. Jouw kleuter is volledig startklaar voor dolle avonturen op vakantiekamp indien hij/zij zonder middagdutje en luier kan. Wij beseffen ook dat, indien dit momenteel het geval nog niet is, er nog veel kan veranderen voor de start van het vakantiekamp: elk kind wordt zindelijk op zijn/haar eigen tempo alsook de behoefte aan slaap verschilt van kind tot kind. Met enorme bewondering en aanmoediging voor de ontwikkeling van het kind, dienen wij ook rekening te houden met de draagkracht van onze Heyo monitor en zijn groep.

Voortaan verwelkomen we ook kindjes vanaf 2,5 jaar in Beernem en Oosterzele. Meer informatie over de extra zorgen via vind je hier.

Vakantiekampen met overnachting: de minimumleeftijd om te kunnen deelnemen aan onze vakantiekampen met overnachting is 6 jaar. De minimumleeftijd is de leeftijd die de deelnemer zal hebben bij de start van het vakantiekamp. De maximumleeftijd mag niet worden overschreden op de datum van het vertrek.

Wie begeleidt mijn kind op vakantiekamp?

Vakantiekampen met/zonder overnachting georganiseerd door Heyo

Heyo kiest voor monitoren met een pedagogisch diploma (of daar volop mee bezig zijn) of gelijkgesteld door ervaring. Onze monitoren bezitten de vaardigheden om met een groep kinderen en jongeren aan de slag te gaan en hen een fantastische tijd te bezorgen. Het volledige monitorenteam wordt begeleid door Heyo aan de hand van een uitgebreid vormingsaanbod op maat van elke monitorenfunctie. Elk monitorenteam wordt ook ondersteund door een hoofdmonitor. Hij of zij is het aanspreekpunt bij uitstek voor al jouw vragen. Op een vakantiekamp zonder overnachting komt meermaals per week de coördinator langs. Hij of zij is verantwoordelijk voor meerdere kamplocaties en zorgt dat alles goed verloopt.

Vakantiekampen met/zonder overnachting georganiseerd door partners van Heyo

Op de vakantiekampen waar we samenwerken met partnerorganisaties werven de organisaties zelf de monitoren aan. Zij staan zelf garant voor een uitstekende kwaliteit en expertise.

Bekijk alle veelgestelde vragen