Groeikamp : superhelden

Extra zorg
€ 325 Helan: € 305
6 - 13 jaar
Van ma 26/08 - vr 30/08
Zonder overnachting
In samenwerking met Studio Stereo

Ook jij bent een superheld, maar soms voel je het niet … En dan helpt het om je eigen krachten te ontdekken. Tijdens dit vakantiekamp ga je samen met andere helden je zelfvertrouwen een boost geven. Het resultaat? Superkracht!

Dit vakantiekamp staat open voor alle kinderen die wat meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken. De kinderen en hun ouders krijgen een individueel voor- en nagesprek om de persoonlijke doelen en vorderingen te bespreken. Alle deelnemers krijgen ook een eigen werkbundel, een superhelden-aandenken en vooral heel veel ervaringen om krachtig in eigen schoenen te staan. Dit vakantiekamp is bedoeld voor kinderen die reeds gestart zijn in de lagere school.

Dit gaan we doen:

  • We werken en spelen rond het zelfbeeld, de eigen kracht, faalangst en sociale vaardigheden.

Hier gaan we op vakantiekamp:

  • Bij Praktijk Mondriaan in Hoboken
  • Kleinschalig en gemoedelijk
  • Persoonlijke psychosociale begeleiding
  • Aandacht voor de positieve ervaring van de deelnemers

Dit vakantiekamp wordt georganiseerd door Studio Stereo en Praktijk Mondriaan. Beide organisaties werken rond mentaal welzijn.

Studio Stereo en Praktijk Mondriaan staan in voor de inhoud en begeleiding van het vakantiekamp. Heyo verzorgt de administratieve ondersteuning. 

 

Praktisch

Zo ziet je dag op vakantiekamp eruit:

08.00 u.: start vooropvang
09.00 u.: plezante workshops rond zelfbeeld, weerbaarheid, sociale vaardigheden en positief denken
10.30 u.: speeltijd
11.00 u.: nog meer toffe workshops rond zelfbeeld, weerbaarheid, sociale vaardigheden en positief denken
12.30 u.: middagpauze en speeltijd
13.15 u.: individuele gesprekken, werken aan eigen groeidoel
13.45 u.: sport en spel waarin de aangebrachte thema's meteen in de praktijk omgezet worden
15.00 u.: speeltijd
15.30 u.: sport en spel waarin de aangebrachte thema's meteen in de praktijk worden omgezet
16.00 u.: start naopvang
17.00 u.: einde naopvang

Adres:
Louisalei 46, 2660 Antwerpen, Belgium
Antwerpen, Vlaams Gewest

Inbegrepen

Dit voorzien wij:

  • Fris drinkwater en sapjes
  • Fruit en koek
  • Voor-en naopvang

Dit voorzie jij:

  • Lunchpakket

Organisator

Studio Stereo

In samenwerking met

Heyo vzw

Veelgestelde vragen

Zit mijn kind samen met zijn/haar vriend in de groep?

Om zeker te zijn dat je kind in dezelfde groep zit als zijn/haar vriend vermeld je de naam van de vriend bij elke inschrijving in de rubriek 'vriend'.

Voor vakantiekampen met thema sport en niet sportkampen kunnen we niet garanderen dat vrienden in dezelfde groep zitten. De groepen worden ingedeeld volgens niveau 'rijervaring, ski-ervaring ...'. De avondactiviteiten worden wel in de volledige groep georganiseerd.

Hoe oud moet mijn kind minimaal zijn om op vakantiekamp te gaan?

Vakantiekampen zonder overnachting: de leeftijd om te kunnen deelnemen aan onze kleuterkampen is 3-6 jaar, ook wanneer je kind op dat moment nog geen school loopt. Er wordt steeds gekeken naar de leeftijd die het kind zal hebben bij de start van het vakantiekamp. Jouw kleuter is volledig startklaar voor dolle avonturen op vakantiekamp indien hij/zij zonder middagdutje en luier kan. Wij beseffen ook dat, indien dit momenteel het geval nog niet is, er nog veel kan veranderen voor de start van het vakantiekamp: elk kind wordt zindelijk op zijn/haar eigen tempo alsook de behoefte aan slaap verschilt van kind tot kind. Met enorme bewondering en aanmoediging voor de ontwikkeling van het kind, dienen wij ook rekening te houden met de draagkracht van onze Heyo monitor en zijn groep.

Voortaan verwelkomen we ook kindjes vanaf 2,5 jaar in Beernem en Oosterzele. Meer informatie over de extra zorgen via vind je hier.

Vakantiekampen met overnachting: de minimumleeftijd om te kunnen deelnemen aan onze vakantiekampen met overnachting is 6 jaar. De minimumleeftijd is de leeftijd die de deelnemer zal hebben bij de start van het vakantiekamp. De maximumleeftijd mag niet worden overschreden op de datum van het vertrek.

Wie begeleidt mijn kind op vakantiekamp?

Vakantiekampen met/zonder overnachting georganiseerd door Heyo

Heyo kiest voor monitoren met een pedagogisch diploma (of daar volop mee bezig zijn) of gelijkgesteld door ervaring. Onze monitoren bezitten de vaardigheden om met een groep kinderen en jongeren aan de slag te gaan en hen een fantastische tijd te bezorgen. Het volledige monitorenteam wordt begeleid door Heyo aan de hand van een uitgebreid vormingsaanbod op maat van elke monitorenfunctie. Elk monitorenteam wordt ook ondersteund door een hoofdmonitor. Hij of zij is het aanspreekpunt bij uitstek voor al jouw vragen. Op een vakantiekamp zonder overnachting komt meermaals per week de coördinator langs. Hij of zij is verantwoordelijk voor meerdere kamplocaties en zorgt dat alles goed verloopt.

Vakantiekampen met/zonder overnachting georganiseerd door partners van Heyo

Op de vakantiekampen waar we samenwerken met partnerorganisaties werven de organisaties zelf de monitoren aan. Zij staan zelf garant voor een uitstekende kwaliteit en expertise.

Bekijk alle veelgestelde vragen