Hol met je knol

MAA - DON Extra zorg
€ 290 Helan: € 270
6 - 16 jaar
Van ma 29/07 - do 01/08
Zonder overnachting
In samenwerking met Coachhoeve

Tijdens deze 4 dagen genieten we van de natuur en zijn we lekker onszelf. We wandelen met de pony’s, doen lichaamswerk en ontdekken onze emoties. We leren grenzen stellen en ontprikkelen onze zintuigen. Bovenal gaan we gewoon kind zijn en ons keigoed amuseren!

Hierin zal je kind groeien op vakantiekamp:

 • Meer zelfvertrouwen
  Je kind weet hoe het voor zichzelf op kan komen en denkt positiever over zichzelf. Anders zijn is juist heel mooi, want anders zou het toch maar saai zijn! 
 • Meer rust in het hoofd
  Je kind weet hoe het om kan gaan met prikkels en hoe het tot rust kan komen in moeilijke situaties.
 • Talenten ontdekken
  Samen onderzoeken we waar je kind goed in is en blij van wordt. We stimuleren je kind om die talenten meer aan de buitenwereld te tonen.

Hier gaan we op vakantiekamp:

In de Coachhoeve in Zulte worden kinderen gecoacht om zichzelf te zijn, ook al voelen ze zich wat anders. Er is aandacht voor gevoelens en talenten, los van de ‘labels’ die kinderen opgeplakt krijgen. 

De Coachhoeve staat in voor de inhoud en begeleiding van het vakantiekamp. Heyo verzorgt de administratieve ondersteuning.

Praktisch

Zo ziet je dag op vakantiekamp eruit:

 • Het kamp gaat door van maandag t.e.m. donderdag, zonder overnachting
 • We starten om 08.30u. en sluiten af om 16.30u.
 • Eerder brengen (vanaf 7.30 u.) en later ophalen (tot 17.30 u.) kan, als dit op voorhand afgesproken wordt met de organisator De Coachhoeve
 • We werken in kleine groepen van maximum 10 kinderen

Adres:
Oostmolen-Noord, Aalter, België
Aalter, Oost-Vlaanderen

[2024] Hol met je knol - Zomer 5(29/7) - Ursel (Coachhoeve)

Inbegrepen

Dit voorzien wij:

 • Soep, brood en fruit

Dit voorzie jij:

 • Je kan eventueel een koek meenemen van thuis

Organisator

Coachhoeve

In samenwerking met

Heyo vzw

Veelgestelde vragen

Zit mijn kind samen met zijn/haar vriend in de groep?

Om zeker te zijn dat je kind in dezelfde groep zit als zijn/haar vriend vermeld je de naam van de vriend bij elke inschrijving in de rubriek 'vriend'.

Voor vakantiekampen met thema sport en niet sportkampen kunnen we niet garanderen dat vrienden in dezelfde groep zitten. De groepen worden ingedeeld volgens niveau 'rijervaring, ski-ervaring ...'. De avondactiviteiten worden wel in de volledige groep georganiseerd.

Hoe oud moet mijn kind minimaal zijn om op vakantiekamp te gaan?

Vakantiekampen zonder overnachting: de leeftijd om te kunnen deelnemen aan onze kleuterkampen is 3-6 jaar, ook wanneer je kind op dat moment nog geen school loopt. Er wordt steeds gekeken naar de leeftijd die het kind zal hebben bij de start van het vakantiekamp. Jouw kleuter is volledig startklaar voor dolle avonturen op vakantiekamp indien hij/zij zonder middagdutje en luier kan. Wij beseffen ook dat, indien dit momenteel het geval nog niet is, er nog veel kan veranderen voor de start van het vakantiekamp: elk kind wordt zindelijk op zijn/haar eigen tempo alsook de behoefte aan slaap verschilt van kind tot kind. Met enorme bewondering en aanmoediging voor de ontwikkeling van het kind, dienen wij ook rekening te houden met de draagkracht van onze Heyo monitor en zijn groep.

Voortaan verwelkomen we ook kindjes vanaf 2,5 jaar in Beernem en Oosterzele. Meer informatie over de extra zorgen via vind je hier.

Vakantiekampen met overnachting: de minimumleeftijd om te kunnen deelnemen aan onze vakantiekampen met overnachting is 6 jaar. De minimumleeftijd is de leeftijd die de deelnemer zal hebben bij de start van het vakantiekamp. De maximumleeftijd mag niet worden overschreden op de datum van het vertrek.

Wie begeleidt mijn kind op vakantiekamp?

Vakantiekampen met/zonder overnachting georganiseerd door Heyo

Heyo kiest voor monitoren met een pedagogisch diploma (of daar volop mee bezig zijn) of gelijkgesteld door ervaring. Onze monitoren bezitten de vaardigheden om met een groep kinderen en jongeren aan de slag te gaan en hen een fantastische tijd te bezorgen. Het volledige monitorenteam wordt begeleid door Heyo aan de hand van een uitgebreid vormingsaanbod op maat van elke monitorenfunctie. Elk monitorenteam wordt ook ondersteund door een hoofdmonitor. Hij of zij is het aanspreekpunt bij uitstek voor al jouw vragen. Op een vakantiekamp zonder overnachting komt meermaals per week de coördinator langs. Hij of zij is verantwoordelijk voor meerdere kamplocaties en zorgt dat alles goed verloopt.

Vakantiekampen met/zonder overnachting georganiseerd door partners van Heyo

Op de vakantiekampen waar we samenwerken met partnerorganisaties werven de organisaties zelf de monitoren aan. Zij staan zelf garant voor een uitstekende kwaliteit en expertise.

Bekijk alle veelgestelde vragen