Kunstige Kids

Laatste plaatsen Creatief
€ 195 Helan: € 175
7 - 14 jaar
Van ma 01/07 - vr 05/07
Zonder overnachting
In samenwerking met WaaW

Inspireren, kijken, zelf doen en ontdekken: dat is kunstige kids in het kort. Onder het motto 'dat kan ik ook' ontdekken we materialen en maken we eigen versies van bestaande werken. We laten ons inspireren en verwonderen tijdens een museum- of atelierbezoek. Klaar voor een week vol schoonheid, creativiteit en plezier? 

Dit vakantiekamp wordt georganiseerd door WaaW, de organisatie van welzijnscoach en creatieve speelvogel Lut Geeraert. Lut ondersteunt kinderen om met plezier, liefde, creativiteit en bezieling in het leven te staan.

WaaW staat in voor de inhoud en begeleiding van het vakantiekamp. Heyo verzorgt de administratieve ondersteuning.

Praktisch

Een speeldag verloopt bij Waaw vrij organisch omdat we graag de flow van het moment volgen. We gaan vaak in de buurt op stap om zoveel mogelijk te beleven en te ervaren.

Zo ziet een basisdag op vakantiekamp eruit:

09.00 u.: activiteit in thema

12.00 u.: lunchtijd en vrij spel

13.00 u.: activiteit in thema

16.00 u.: einde van de dag

WaaW speelweken, dat zijn vakantieweekjes waarbij de focus ligt op spelplezier, avontuur, gezelligheid, kleinschaligheid en spelend leren.

Vanuit die kleinschaligheid ervaren kinderen meer ruimte, meer mogen en minder moeten. We maken plezier, knutselen, koken en gaan op zwier. WaaW werkt voor elke speelweek rond een specifiek thema. Reken op een creatieve week vol speelplezier, ontdekking, en ervaringsleren.

We kiezen voor een kleinschalige aanpak, met maximaal 15 kinderen per groep. We gaan regelmatig op stap en verkennen de boeiende buitenwereld. Leren uit ervaringen en eigen ideeën worden aangemoedigd.

Ons motto: leef, leer, speel en creëer!

Adres:
Oudenaardsesteenweg 52, 9000 Gent, Belgium
Gent, Oost-Vlaanderen

Inbegrepen

Dit voorzien wij:

  • Verzekering
  • Materialen
  • Uitstapjes en activiteiten
  • Soep en tussendoortjes

Dit voorzie jij:

  • Lunchpakket
  • Drinkfles
  • Fruit

Organisator

WaaW

In samenwerking met

Heyo vzw

Veelgestelde vragen

Zit mijn kind samen met zijn/haar vriend in de groep?

Om zeker te zijn dat je kind in dezelfde groep zit als zijn/haar vriend vermeld je de naam van de vriend bij elke inschrijving in de rubriek 'vriend'.

Voor vakantiekampen met thema sport en niet sportkampen kunnen we niet garanderen dat vrienden in dezelfde groep zitten. De groepen worden ingedeeld volgens niveau 'rijervaring, ski-ervaring ...'. De avondactiviteiten worden wel in de volledige groep georganiseerd.

Hoe oud moet mijn kind minimaal zijn om op vakantiekamp te gaan?

Vakantiekampen zonder overnachting: de leeftijd om te kunnen deelnemen aan onze kleuterkampen is 3- 6 jaar, ook wanneer je kind op dat moment nog geen school loopt. Er wordt steeds gekeken naar de leeftijd die het kind zal hebben bij de start van het vakantiekamp. Jouw kleuter is volledig startklaar voor dolle avonturen op vakantiekamp indien hij/zij zonder middagdutje en luier kan. Wij beseffen ook dat, indien dit momenteel het geval nog niet is, er nog veel kan veranderen voor de start van het vakantiekamp: elk kind wordt zindelijk op zijn/haar eigen tempo alsook de behoefte aan slaap verschilt van kind tot kind. Met enorme bewondering en aanmoediging voor de ontwikkeling van het kind, dienen wij ook rekening te houden met de draagkracht van onze Heyo monitor en zijn groep.

Voortaan verwelkomen we ook kindjes vanaf 2,5 jaar in Beernem en Oosterzele. Meer informatie over de extra zorgen via heyo.be/mini-ontdekkers.

Vakantiekampen met overnachting: de minimumleeftijd om te kunnen deelnemen aan onze vakantiekampen met overnachting is 6 jaar. De minimumleeftijd is de leeftijd die de deelnemer zal hebben bij de start van het vakantiekamp. De maximumleeftijd mag niet worden overschreden op de datum van het vertrek.

Wie begeleidt mijn kind op vakantiekamp?

Vakantiekampen met/zonder overnachting georganiseerd door Heyo

Heyo kiest voor monitoren met een pedagogisch diploma (of daar volop mee bezig zijn) of gelijkgesteld door ervaring. Onze monitoren bezitten de vaardigheden om met een groep kinderen en jongeren aan de slag te gaan en hen een fantastische tijd te bezorgen. Het volledige monitorenteam wordt begeleid door Heyo aan de hand van een uitgebreid vormingsaanbod op maat van elke monitorenfunctie. Elk monitorenteam wordt ook ondersteund door een hoofdmonitor. Hij of zij is het aanspreekpunt bij uitstek voor al jouw vragen. Op een vakantiekamp zonder overnachting komt meermaals per week de coördinator langs. Hij of zij is verantwoordelijk voor meerdere kamplocaties en zorgt dat alles goed verloopt.

Vakantiekampen met/zonder overnachting georganiseerd door partners van Heyo

Op de vakantiekampen waar we samenwerken met partnerorganisaties werven de organisaties zelf de monitoren aan. Zij staan zelf garant voor een uitstekende kwaliteit en expertise.

Bekijk alle veelgestelde vragen