Max-relax in het circus

MA - WOE Wachtlijst Creatief
€ 95 Helan: € 75
4 - 7 jaar
Van ma 12/08 - wo 14/08
Zonder overnachting
In samenwerking met Studio Loulou

Hou jij ook van het circus? Wil je leuke acts oefenen, als clown of acrobaat? Kom dan mee op vakantiekamp bij Studio Loulou! We wisselen plezier af met ontspanning en gaan creatief aan de slag. Intussen ontdekken we onze talenten, en leren we meer over onszelf. Werk jij het liefst achter de schermen of sta je graag in de spotlight? Wees vooral jezelf!

Dit gaan we doen: 

 • Ontspannende yoga
 • Knutselen
 • Circus acts oefenen
 • Toffe spelletjes 

Hier gaan we op vakantiekamp: 

 • Bij Studio Loulou in Brasschaat 

Dit vakantiekamp wordt georganiseerd door Studio Loulou, de kinderpraktijk van Rebecca Veulemans. Studio Loulou richt zich op kinderen die graag rust ervaren. Ontspanning en verbinding staan centraal.

Studio Loulou staat in voor de inhoud en begeleiding van het vakantiekamp. Heyo verzorgt de administratieve ondersteuning.

Praktisch

Zo ziet je dag op vakantiekamp eruit:

09.00 u.: opstartmoment
09.30 u.: crea
10.30 u.: koek of fruit + vrij spel
12.00 u.: lunch + vrij spel
13.30 u.: gezamenlijk spel
15.00 u.: koek of fruit + vrij spel
15.30 u.: gezamenlijk afsluitmoment
16.00 u.: einde kampdag

Adres:
Grasdries 2, 2930 Brasschaat, Belgium
Brasschaat, Vlaanderen

Inbegrepen

Dit voorzien wij:

 • Knutselspullen
 • Fris drinkwater

Dit voorzie jij:

 • Tussendoortjes
 • Lunch
 • Kledij die vuil mag worden
 • Drinkfles

Organisator

Studio Loulou

In samenwerking met

Heyo vzw

Veelgestelde vragen

Zit mijn kind samen met zijn/haar vriend in de groep?

Om zeker te zijn dat je kind in dezelfde groep zit als zijn/haar vriend vermeld je de naam van de vriend bij elke inschrijving in de rubriek 'vriend'.

Voor vakantiekampen met thema sport en niet sportkampen kunnen we niet garanderen dat vrienden in dezelfde groep zitten. De groepen worden ingedeeld volgens niveau 'rijervaring, ski-ervaring ...'. De avondactiviteiten worden wel in de volledige groep georganiseerd.

Hoe oud moet mijn kind minimaal zijn om op vakantiekamp te gaan?

Vakantiekampen zonder overnachting: de leeftijd om te kunnen deelnemen aan onze kleuterkampen is 3- 6 jaar, ook wanneer je kind op dat moment nog geen school loopt. Er wordt steeds gekeken naar de leeftijd die het kind zal hebben bij de start van het vakantiekamp. Jouw kleuter is volledig startklaar voor dolle avonturen op vakantiekamp indien hij/zij zonder middagdutje en luier kan. Wij beseffen ook dat, indien dit momenteel het geval nog niet is, er nog veel kan veranderen voor de start van het vakantiekamp: elk kind wordt zindelijk op zijn/haar eigen tempo alsook de behoefte aan slaap verschilt van kind tot kind. Met enorme bewondering en aanmoediging voor de ontwikkeling van het kind, dienen wij ook rekening te houden met de draagkracht van onze Heyo monitor en zijn groep.

Voortaan verwelkomen we ook kindjes vanaf 2,5 jaar in Beernem en Oosterzele. Meer informatie over de extra zorgen via heyo.be/mini-ontdekkers.

Vakantiekampen met overnachting: de minimumleeftijd om te kunnen deelnemen aan onze vakantiekampen met overnachting is 6 jaar. De minimumleeftijd is de leeftijd die de deelnemer zal hebben bij de start van het vakantiekamp. De maximumleeftijd mag niet worden overschreden op de datum van het vertrek.

Wie begeleidt mijn kind op vakantiekamp?

Vakantiekampen met/zonder overnachting georganiseerd door Heyo

Heyo kiest voor monitoren met een pedagogisch diploma (of daar volop mee bezig zijn) of gelijkgesteld door ervaring. Onze monitoren bezitten de vaardigheden om met een groep kinderen en jongeren aan de slag te gaan en hen een fantastische tijd te bezorgen. Het volledige monitorenteam wordt begeleid door Heyo aan de hand van een uitgebreid vormingsaanbod op maat van elke monitorenfunctie. Elk monitorenteam wordt ook ondersteund door een hoofdmonitor. Hij of zij is het aanspreekpunt bij uitstek voor al jouw vragen. Op een vakantiekamp zonder overnachting komt meermaals per week de coördinator langs. Hij of zij is verantwoordelijk voor meerdere kamplocaties en zorgt dat alles goed verloopt.

Vakantiekampen met/zonder overnachting georganiseerd door partners van Heyo

Op de vakantiekampen waar we samenwerken met partnerorganisaties werven de organisaties zelf de monitoren aan. Zij staan zelf garant voor een uitstekende kwaliteit en expertise.

Bekijk alle veelgestelde vragen