Music maestro

Wachtlijst Podiumkunsten
€ 175 Helan: € 158
6 - 11 jaar
Van ma 26/08 - vr 30/08
Zonder overnachting
In samenwerking met Cantare dat Alas

Klinkt een muzikale kampweek je als muziek in de oren? Dan kan je voor je muzische doop terecht bij Cantare dat Alas. Al spelend krijg je alle muzische beginselen aangeleerd: notenleer, zang - én pianoles. Op het einde van de kampweek krijg je van Petra filmpjes doorgestuurd zodat je thuis kan nagenieten van je muzikale prestaties. Warm je stembanden maar al op!

Dit gaan we doen:

  • Notenleer op speelse wijze
  • Zangles
  • Pianoles
  • Muzikale spelletjes
  • Begeleiding op niveau

Hier ga je op vakantiekamp:

Bij Cantare Dat Alas in Zoersel maken kinderen op speelse wijze kennis met de muzische beginselen. Petra laat hen bij haar thuis proeven van notenleer, zang en piano. Het vakantiekamp is ideaal voor wie nog nooit muziekles gehad heeft, maar ook gevorderde muzikanten krijgen begeleiding op niveau.

Cantare dat Alas staat in voor de inhoud en begeleiding van het vakantiekamp. Heyo verzorgt de administratieve ondersteuning.

Praktisch

Zo ziet je dag op vakantiekamp eruit:

08.30 u.: gratis vooropvang
09.00 u.: kinderyoga
10.00 u. : notenleer op speelse wijze
11.00 u.: pauze
11.15 u.: individuele pianoles
13.00 u.: lunchpauze
14.00 u.: zangles in groep
15.00 u.: dagelijkse toer in het park met step of fiets, of plons in het zwembad bij mooi weer
16.00 u.: pauze
16.15 u.: muzische spelletjes of herhaling pianoles
17.00 u.: gratis naopvang
17.30 u.: einde gratis naopvang

Adres:
Stoppelveld 28, 2980 Zoersel, België
Zoersel, Vlaanderen

[2024] Music maestro - Zomer 9(26/8)  - Zoersel (Muzische school)

Inbegrepen

Dit voorzien wij:

  • Alle materialen en instrumenten

Dit voorzie jij:

  • Koek
  • Fruit
  • Lunchpakket

Organisator

Cantare dat Alas

Veelgestelde vragen

Zit mijn kind samen met zijn/haar vriend in de groep?

Om zeker te zijn dat je kind in dezelfde groep zit als zijn/haar vriend vermeld je de naam van de vriend bij elke inschrijving in de rubriek 'vriend'.

Voor vakantiekampen met thema sport en niet sportkampen kunnen we niet garanderen dat vrienden in dezelfde groep zitten. De groepen worden ingedeeld volgens niveau 'rijervaring, ski-ervaring ...'. De avondactiviteiten worden wel in de volledige groep georganiseerd.

Hoe oud moet mijn kind minimaal zijn om op vakantiekamp te gaan?

Vakantiekampen zonder overnachting: de leeftijd om te kunnen deelnemen aan onze kleuterkampen is 3-6 jaar, ook wanneer je kind op dat moment nog geen school loopt. Er wordt steeds gekeken naar de leeftijd die het kind zal hebben bij de start van het vakantiekamp. Jouw kleuter is volledig startklaar voor dolle avonturen op vakantiekamp indien hij/zij zonder middagdutje en luier kan. Wij beseffen ook dat, indien dit momenteel het geval nog niet is, er nog veel kan veranderen voor de start van het vakantiekamp: elk kind wordt zindelijk op zijn/haar eigen tempo alsook de behoefte aan slaap verschilt van kind tot kind. Met enorme bewondering en aanmoediging voor de ontwikkeling van het kind, dienen wij ook rekening te houden met de draagkracht van onze Heyo monitor en zijn groep.

Voortaan verwelkomen we ook kindjes vanaf 2,5 jaar in Beernem en Oosterzele. Meer informatie over de extra zorgen via vind je hier.

Vakantiekampen met overnachting: de minimumleeftijd om te kunnen deelnemen aan onze vakantiekampen met overnachting is 6 jaar. De minimumleeftijd is de leeftijd die de deelnemer zal hebben bij de start van het vakantiekamp. De maximumleeftijd mag niet worden overschreden op de datum van het vertrek.

Wie begeleidt mijn kind op vakantiekamp?

Vakantiekampen met/zonder overnachting georganiseerd door Heyo

Heyo kiest voor monitoren met een pedagogisch diploma (of daar volop mee bezig zijn) of gelijkgesteld door ervaring. Onze monitoren bezitten de vaardigheden om met een groep kinderen en jongeren aan de slag te gaan en hen een fantastische tijd te bezorgen. Het volledige monitorenteam wordt begeleid door Heyo aan de hand van een uitgebreid vormingsaanbod op maat van elke monitorenfunctie. Elk monitorenteam wordt ook ondersteund door een hoofdmonitor. Hij of zij is het aanspreekpunt bij uitstek voor al jouw vragen. Op een vakantiekamp zonder overnachting komt meermaals per week de coördinator langs. Hij of zij is verantwoordelijk voor meerdere kamplocaties en zorgt dat alles goed verloopt.

Vakantiekampen met/zonder overnachting georganiseerd door partners van Heyo

Op de vakantiekampen waar we samenwerken met partnerorganisaties werven de organisaties zelf de monitoren aan. Zij staan zelf garant voor een uitstekende kwaliteit en expertise.

Bekijk alle veelgestelde vragen