Paardrijden aan zee

Wachtlijst Sport
€ 630 Helan: € 567
12 - 17 jaar
Van zo 25/08 - vr 30/08
Met overnachting
In samenwerking met Ponyhof

Kan je al paardrijden en heb je zin in een intensief paardenkamp met veel buitenritten? Kom dan naar Ponyhof, de leukste manage van Zeeland! We maken prachtige strandritten en verfijnen onze vaardigheden tijdens de spring- en dressuurlessen. 

Dit gaan we doen:

 • Elke dag paardrijden (ervaring is noodzakelijk, niet voor beginners)
 • Dagelijks 1 spring- of dressuurles én buitenrit naar het bos of strand
 • Mooie strandritten te paard
 • Poets- en schoonheidswedstrijd met de paarden
 • Dagelijks helpen met voederen en stallen schoonmaken

Hier gaan we op vakantiekamp:

 • Ponyhof is de leukste manege van Zeeland, op 2 km van het strand
 • Binnen- en buitenpistes
 • Grote gezellige slaapruimtes

Nog dit:

 • Tijdens de zomervakantie breng je je eigen fiets mee of huur je een fiets ter plaatse voor 10 euro/week, contant te betalen bij aankomst.
 • Heb je last van allergieën en/of intoleranties? Neem vooraf contact op met Ponyhof (info@ponyhof.nl) om het te bespreken.
 • Wie een eigen paard wil meebrengen, neemt rechtstreeks contact op met info@ponyhof.nl om praktisch af te spreken en de betaling voor de stalling te regelen.

Ponyhof staat in voor de inhoud en begeleiding van het vakantiekamp. Heyo verzorgt de administratieve ondersteuning.

Praktisch

Zo ziet je dag op vakantiekamp eruit:

De organisatie van dit vakantiekamp is volledig in handen van Ponyhof. Zij voorzien de activiteiten, begeleiding en lesgevers.

Het vakantiekamp op Ponyhof gaat tijdens de paas- en herfstvakantie door van zondag t.e.m. zaterdag. Tijdens de zomervakantie van zondag t.e.m. vrijdag.

Start op zondag tussen 17.00 u. en 17.30 u. Avondmaal om 18.00 u.

Einde op vrijdag (zomervakantie) of zaterdag (paas- en herfstvakantie) is voorzien om 11.30 u.


Adres:
Geschieresweg 5, 4363 NP Aagtekerke, Nederland
Aagtekerke, Zeeland

[2024] Paardrijden aan zee - Zomer(25/8) - Aagtekerke

Inbegrepen

Dit voorzien wij:

 • Verblijf op Ponyhof van zondag t.e.m. vrijdag (zomervakantie), zondag t.e.m. zaterdag (paas- en herfstvakantie)
 • Alle maaltijden
 • Activiteiten, rijlessen en omkadering
 • Beperkte annuleringsdekking
 • Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en ongevallen

Dit voorzie jij:

 • Je ouders brengen je naar Ponyhof en halen je aan het einde van het vakantiekamp terug op. Er is geen collectief vervoer voorzien.
 • Tijdens de zomervakantie breng je je eigen fiets mee of huur je een fiets ter plaatse voor 10 euro/week, contant te betalen bij aankomst.
 • Wie een eigen paard wil meebrengen, neemt rechtstreeks contact op met info@ponyhof.nl om praktisch af te spreken en de betaling voor de stalling te regelen.


Organisator

Ponyhof

Veelgestelde vragen

Zit mijn kind samen met zijn/haar vriend in de groep?

Om zeker te zijn dat je kind in dezelfde groep zit als zijn/haar vriend vermeld je de naam van de vriend bij elke inschrijving in de rubriek 'vriend'.

Voor vakantiekampen met thema sport en niet sportkampen kunnen we niet garanderen dat vrienden in dezelfde groep zitten. De groepen worden ingedeeld volgens niveau 'rijervaring, ski-ervaring ...'. De avondactiviteiten worden wel in de volledige groep georganiseerd.

Hoe oud moet mijn kind minimaal zijn om op vakantiekamp te gaan?

Vakantiekampen zonder overnachting: de leeftijd om te kunnen deelnemen aan onze kleuterkampen is 3-6 jaar, ook wanneer je kind op dat moment nog geen school loopt. Er wordt steeds gekeken naar de leeftijd die het kind zal hebben bij de start van het vakantiekamp. Jouw kleuter is volledig startklaar voor dolle avonturen op vakantiekamp indien hij/zij zonder middagdutje en luier kan. Wij beseffen ook dat, indien dit momenteel het geval nog niet is, er nog veel kan veranderen voor de start van het vakantiekamp: elk kind wordt zindelijk op zijn/haar eigen tempo alsook de behoefte aan slaap verschilt van kind tot kind. Met enorme bewondering en aanmoediging voor de ontwikkeling van het kind, dienen wij ook rekening te houden met de draagkracht van onze Heyo monitor en zijn groep.

Voortaan verwelkomen we ook kindjes vanaf 2,5 jaar in Beernem en Oosterzele. Meer informatie over de extra zorgen via vind je hier.

Vakantiekampen met overnachting: de minimumleeftijd om te kunnen deelnemen aan onze vakantiekampen met overnachting is 6 jaar. De minimumleeftijd is de leeftijd die de deelnemer zal hebben bij de start van het vakantiekamp. De maximumleeftijd mag niet worden overschreden op de datum van het vertrek.

Wie begeleidt mijn kind op vakantiekamp?

Vakantiekampen met/zonder overnachting georganiseerd door Heyo

Heyo kiest voor monitoren met een pedagogisch diploma (of daar volop mee bezig zijn) of gelijkgesteld door ervaring. Onze monitoren bezitten de vaardigheden om met een groep kinderen en jongeren aan de slag te gaan en hen een fantastische tijd te bezorgen. Het volledige monitorenteam wordt begeleid door Heyo aan de hand van een uitgebreid vormingsaanbod op maat van elke monitorenfunctie. Elk monitorenteam wordt ook ondersteund door een hoofdmonitor. Hij of zij is het aanspreekpunt bij uitstek voor al jouw vragen. Op een vakantiekamp zonder overnachting komt meermaals per week de coördinator langs. Hij of zij is verantwoordelijk voor meerdere kamplocaties en zorgt dat alles goed verloopt.

Vakantiekampen met/zonder overnachting georganiseerd door partners van Heyo

Op de vakantiekampen waar we samenwerken met partnerorganisaties werven de organisaties zelf de monitoren aan. Zij staan zelf garant voor een uitstekende kwaliteit en expertise.

Wat steek ik in mijn valies op een vakantiekamp met overnachting?

Sokken, ondergoed en T-shirts. Maar wat steek je nog in je valies? Een uitgebreide paklijst en enkele tips en tricks om je valies te maken, vind je hier.

Bekijk alle veelgestelde vragen