Pandora's teambox

Sport
€ 126 Helan: € 113
7 - 12 jaar
Van ma 08/04 - vr 12/04
Locatie: Zoersel (Sporthal Beuk en Noot)
Zonder overnachting
In samenwerking met Sportievak

Wil je weten wat er in Pandora’s Teambox zit? Superleuke spelletjes en opdrachten die je enkel in team tot een goed einde kan brengen. Een uiterst verrassend kampje én een mooie oefening in samenwerken. Doe mee en help ons team!

Dit gaan we doen:

  • Kennismaken met verschillende sporten en activiteiten, aangepast aan de leeftijd
  • Sportief plezier maken in leuke thema's

Sportievak staat in voor de inhoud en begeleiding van het vakantiekamp. Heyo verzorgt de administratieve ondersteuning.

Praktisch

Zo ziet je dag op vakantiekamp eruit:

08.00 u.: gratis vooropvang, allerhande klein sport- en spelmateriaal voorhanden
09.00 u.: verschillende sportactiviteiten via doorschuifsysteem, zowel binnen als buiten
12.00 u.: middagpauze
13.00 u.: verschillende sportactiviteiten via doorschuifsysteem, zowel binnen als buiten
16.00 u.: opvang
17.30 u.: einde gratis naopvang

Adres:
Achterstraat, 2980 Zoersel, België
Zoersel, Antwerpen

Inbegrepen

Dit voorzien wij:

  • Gebruik kamplocatie
  • Allerhande sport-en spelmateriaal
  • Gediplomeerde begeleiding en goede zorgen door de Sportievak monitoren
  • Vooropvang vanaf 08.00 u. en naopvang tot 17.30 u. (op vrijdag tot 17.00 u.)

Dit voorzie jij:

  • Lunchpakket
  • Gezonde tussendoortjes
  • Drinkfles

Organisator

Sportievak

Veelgestelde vragen

Zit mijn kind samen met zijn/haar vriend in de groep?

Om zeker te zijn dat je kind in dezelfde groep zit als zijn/haar vriend vermeld je de naam van de vriend bij elke inschrijving in de rubriek 'vriend'.

Voor vakantiekampen met thema sport en niet sportkampen kunnen we niet garanderen dat vrienden in dezelfde groep zitten. De groepen worden ingedeeld volgens niveau 'rijervaring, ski-ervaring ...'. De avondactiviteiten worden wel in de volledige groep georganiseerd.

Hoe oud moet mijn kind minimaal zijn om op vakantiekamp te gaan?

Vakantiekampen zonder overnachting: de leeftijd om te kunnen deelnemen aan onze kleuterkampen is 3- 6 jaar, ook wanneer je kind op dat moment nog geen school loopt. Er wordt steeds gekeken naar de leeftijd die het kind zal hebben bij de start van het vakantiekamp. Jouw kleuter is volledig startklaar voor dolle avonturen op vakantiekamp indien hij/zij zonder middagdutje en luier kan. Wij beseffen ook dat, indien dit momenteel het geval nog niet is, er nog veel kan veranderen voor de start van het vakantiekamp: elk kind wordt zindelijk op zijn/haar eigen tempo alsook de behoefte aan slaap verschilt van kind tot kind. Met enorme bewondering en aanmoediging voor de ontwikkeling van het kind, dienen wij ook rekening te houden met de draagkracht van onze Heyo monitor en zijn groep.

Voortaan verwelkomen we ook kindjes vanaf 2,5 jaar in Beernem en Oosterzele. Meer informatie over de extra zorgen via heyo.be/mini-ontdekkers.

Vakantiekampen met overnachting: de minimumleeftijd om te kunnen deelnemen aan onze vakantiekampen met overnachting is 6 jaar. De minimumleeftijd is de leeftijd die de deelnemer zal hebben bij de start van het vakantiekamp. De maximumleeftijd mag niet worden overschreden op de datum van het vertrek.

Wie begeleidt mijn kind op vakantiekamp?

Vakantiekampen zonder overnachting
Heyo kiest voor monitoren met een pedagogisch diploma (of daar volop mee bezig zijn) of gelijkgesteld door ervaring. De monitoren bezitten de vaardigheden om met een groep van max. 16 kinderen aan de slag te gaan en hen een fantastische tijd te bezorgen.

Het volledige monitorenteam wordt begeleid en ondersteund door een hoofdmonitor. Hij of zij is het aanspreekpunt bij uitstek voor al jouw vragen. Meermaals per week komt ook de coördinator langs. Hij of zij is verantwoordelijk voor meerdere kamplocaties en zorgt dat alles goed verloopt.

Op de vakantiekampen waar we samenwerken met partnerorganisaties werven de organisaties zelf de monitoren aan. Zij staan zelf garant voor een uitstekende kwaliteit en expertise.

Vakantiekampen met overnachting
De vakantiekampen met overnachting worden begeleid door monitoren die door Heyo zelf zijn opgeleid. De monitoren volgen een Heyo cursus Animator in het Jeugdwerk (erkend in Vlaanderen). Nadien krijgen ze regelmatig extra vormingen, zoals EHBO-cursussen. Door de kleinschalige aanpak hebben onze monitoren tijd voor persoonlijke begeleiding.

Op de vakantiekampen waar we samenwerken met partnerorganisaties werven de organisaties zelf de monitoren aan. Zij staan zelf garant voor een uitstekende kwaliteit en expertise.

Bekijk alle veelgestelde vragen