Tekenkamp

Laatste plaatsen Creatief
€ 195 Helan: € 176
8 - 13 jaar
Van ma 28/10 - do 31/10
Zonder overnachting
In samenwerking met Junior Argonauts

Zin om je tekenskills naar een hoger niveau te brengen, onder begeleiding van twee gepassioneerde tekenaars? Dan is dit tekenkamp echt iets voor jou. Je leert hoe je realistisch een gezicht natekent, en hoe je ervoor zorgt dat de verhoudingen in je tekening kloppen. Je gaat naar huis met heel wat nieuwe technieken en inspiratie!

Dit gaan we doen:

Dit is een vakantiekamp zonder overnachting. Het kamp vindt plaats van maandag tot en met vrijdag, telkens van 9.00 u. tot 17.00 u.

Junior Argonauts staat in voor de inhoud en begeleiding van het vakantiekamp. Heyo verzorgt de administratieve ondersteuning.


Kamp 4 dagen van ma tot do

Praktisch

Zo ziet je dag op vakantiekamp eruit:

09.00 u.: onthaal
09.30 u.: basisoefening: mensen en dieren tekenen
11.00 u.: pauze
11.15 u.: tekening: schaduw/licht oefening
13.00 u.: lunchpauze
14.00 u.: sport en spel
15.00 u.: tekenen met houtskool
16.00 u.: pauze
16.15 u.: tekeningen afwerken
17.00 u.: einde kamp

Adres:
Strandgebouw, Strandlaan 24, 9000 Gent, België
Gent, Oost-Vlaanderen

[2024] Tekenkamp - Herfst(28/10)  - Gent (Skichalet Blaarmeersen)

Inbegrepen

Dit voorzien wij:

  • Gebruik kamplocatie
  • Allerhande materiaal
  • Gediplomeerde begeleiding en goede zorgen door de Junior Argonauts monitoren

Dit voorzie jij:

  • Lunchpakket
  • Gezonde tussendoortjes
  • Drinkfles

Organisator

Junior Argonauts

Veelgestelde vragen

Zit mijn kind samen met zijn/haar vriend in de groep?

Om zeker te zijn dat je kind in dezelfde groep zit als zijn/haar vriend vermeld je de naam van de vriend bij elke inschrijving in de rubriek 'vriend'.

Voor vakantiekampen met thema sport en niet sportkampen kunnen we niet garanderen dat vrienden in dezelfde groep zitten. De groepen worden ingedeeld volgens niveau 'rijervaring, ski-ervaring ...'. De avondactiviteiten worden wel in de volledige groep georganiseerd.

Hoe oud moet mijn kind minimaal zijn om op vakantiekamp te gaan?

Vakantiekampen zonder overnachting: de leeftijd om te kunnen deelnemen aan onze kleuterkampen is 3-6 jaar, ook wanneer je kind op dat moment nog geen school loopt. Er wordt steeds gekeken naar de leeftijd die het kind zal hebben bij de start van het vakantiekamp. Jouw kleuter is volledig startklaar voor dolle avonturen op vakantiekamp indien hij/zij zonder middagdutje en luier kan. Wij beseffen ook dat, indien dit momenteel het geval nog niet is, er nog veel kan veranderen voor de start van het vakantiekamp: elk kind wordt zindelijk op zijn/haar eigen tempo alsook de behoefte aan slaap verschilt van kind tot kind. Met enorme bewondering en aanmoediging voor de ontwikkeling van het kind, dienen wij ook rekening te houden met de draagkracht van onze Heyo monitor en zijn groep.

Voortaan verwelkomen we ook kindjes vanaf 2,5 jaar in Beernem en Oosterzele. Meer informatie over de extra zorgen via vind je hier.

Vakantiekampen met overnachting: de minimumleeftijd om te kunnen deelnemen aan onze vakantiekampen met overnachting is 6 jaar. De minimumleeftijd is de leeftijd die de deelnemer zal hebben bij de start van het vakantiekamp. De maximumleeftijd mag niet worden overschreden op de datum van het vertrek.

Wie begeleidt mijn kind op vakantiekamp?

Vakantiekampen met/zonder overnachting georganiseerd door Heyo

Heyo kiest voor monitoren met een pedagogisch diploma (of daar volop mee bezig zijn) of gelijkgesteld door ervaring. Onze monitoren bezitten de vaardigheden om met een groep kinderen en jongeren aan de slag te gaan en hen een fantastische tijd te bezorgen. Het volledige monitorenteam wordt begeleid door Heyo aan de hand van een uitgebreid vormingsaanbod op maat van elke monitorenfunctie. Elk monitorenteam wordt ook ondersteund door een hoofdmonitor. Hij of zij is het aanspreekpunt bij uitstek voor al jouw vragen. Op een vakantiekamp zonder overnachting komt meermaals per week de coördinator langs. Hij of zij is verantwoordelijk voor meerdere kamplocaties en zorgt dat alles goed verloopt.

Vakantiekampen met/zonder overnachting georganiseerd door partners van Heyo

Op de vakantiekampen waar we samenwerken met partnerorganisaties werven de organisaties zelf de monitoren aan. Zij staan zelf garant voor een uitstekende kwaliteit en expertise.

Bekijk alle veelgestelde vragen