Vakantiekampen krokus – en paasvakantie 2024

Welke vakantiekampen kan je vanaf 1 september boeken?

Op 1 september lanceren we ons winteraanbod. Dit wil zeggen dat je vanaf dat moment jouw favoriete vakantiekamp in de krokus- en paasvakantie kan boeken. Kies je voor paardrijden, koken, actie, kunst, techniek, skiën …? Er is voor elk kind een passend thema.

Heyo vakantiekampen Bonte Beestenboel 34

**Nieuw in 2024**

Nieuw dit jaar is dat we 1 september ook de vakantiekampen zonder overnachting in de krokusvakantie en paasvakantie lanceren. Zo willen we ouders de kans bieden om hun vakantiekamp ruim op voorhand te plannen en zeker te zijn van een plaats.

Wist-je-datje: vanaf 1 december zetten we ons aanbod voor de zomervakantie online. Vanaf dan kan je jouw favoriete zomerkamp met of zonder overnachting in juli en augustus boeken.

Schrijf nu al in

Wat maakt Heyo zo bijzonder?

In alles wat we ondernemen, laten we ons gidsen door ons kompas met vier vaste kernwaarden.

Heyo vakantiekampen Reptikamp 13

Passie

Kinderen en jongeren vormen het hart van Heyo. Om hen een onvergetelijke vakantie of een waardevol kamp te bieden gaan Heyo-medewerkers, monitoren en -partners tot het uiterste. We helpen talenten ontdekken, erkennen kinderen en jongeren in hun eigenheid en bouwen vol goesting mee aan hun toekomst.

Kwaliteit

Wat we doen, willen we goed doen. We zetten de juiste personen op de juiste plaats, zorgen voor de ideale omgeving en beleving op kamp, werken professioneel en mikken op steeds beter. Het resultaat is telkens een onvergetelijk vakantiekamp voor kinderen en jongeren, hun ouders en onze monitoren.

Heyo vakantiekampen Chocoladekamp 11

Openheid

Wij hebben een open blik op de wereld. En we denken én werken inclusief. Iedereen is welkom, met bijzondere aandacht voor wie kwetsbaar is. We zijn ook open in onze communicatie: we luisteren naar kinderen, jongeren, ouders, monitoren en partners. Samen geven we Heyo vorm.

Creativiteit

Spelen is leren: bij Heyo mogen kinderen volop experimenteren, leren en groeien. Op eigen tempo. Onze focus ligt op de weg, meer dan op de bestemming. Om die weg boeiend, leerrijk én fun te maken, is Heyo is één brok creativiteit. Met een divers en vernieuwend aanbod prikkelen we de nieuwsgierigheid van kinderen en jongeren.

Vragen of onduidelijkheden? We helpen je graag verder via info@heyo.be of via 09 210 80 00.