Creëer je eigen modelabel

Is ‘wat trek ik aan vandaag?’ het eerste wat je ’s ochtends denkt? Vertelt jouw kleerkast wie je bent, en wil je graag anderen inspireren met jouw kijk op mode? Dan is dit Fashionkamp absoluut iets voor jou! Samen met andere fashionaddicts stamp je je eigen modelabel uit de grond met duurzaam en ecologisch materiaal.

Onder begeleiding van experts uit de mode-industrie werk je zelf je eigen modelabel uit. Van vaag idee, tot een concreet kleidingstuk in je kast. Omdat de huidige mode-industrie enorm vervuilend is, leggen we de nadruk tijdens dit vakantiekamp op duurzaamheid. We geloven dat circulaire economie dé toekomst is, en gaan dan ook op zoek naar herbruikbare materialen in kringwinkels om onze collectie te maken. We laten je zien hoe de mode-industrie werkt, en hoe je een eigen merk in de markt kan zetten.

Het modemuseum te Antwerpen is ‘the place to be’ voor dit creatieve modekamp. Hoe cool is het om je laten inspireren door de collecties die je in het museum kan bewonderen? Natuurlijk staat er een rondleiding in het museum op het programma en mag je je eigen mode-identiteit onderzoeken, tijdens een workshop in de bib van het museum.

Extra informatie:

  • Dit is een vakantiekamp zonder overnachting. Het kamp vindt plaats in het MoMu in Antwerpen, van maandag tot en met vrijdag, telkens van 9 uur tot 17 uur.
  • Kwetsbare jongeren kunnen gratis deelnemen. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met info@juniorargonauts.be.
  • Meer info? Klik hier door naar de website van Junior Argonauts.
Creëer je eigen modelabel

Een vakantiekamp kiezen voor dit thema?