Start je eigen game YouTube-kanaal

Ben je een fervent gamer, en wil je graag anderen laten meegenieten van je tips and tricks? Dan is het misschien tijd om je eigen gamekanaal op YouTube te lanceren. In ons gloednieuwe YouTube-kamp leer je van de besten hoe dat moet.

Om een succesvol game YouTube-kanaal te lanceren, moet je over een hele hoop skills beschikken. Wij laten je zien hoe je je gameplay aantrekkelijk kan maken om naar te kijken. Je leert om scripts te schrijven, video’s op te nemen én zelf te editen.

Daarnaast leer je ook hoe het algoritme van YouTube in elkaar zit, en hoe je dat kan beïnvloeden via SEO en goede thumbnails. Er wordt ook dieper ingegaan op hoe het businessmodel van een YouTuber eruit ziet. Ook leer je je ‘branding’ goed aan te pakken, met bijvoorbeeld een catchy naam, en goeie foto.

De deelnemers worden tijdens dit vakantiekamp bijgestaan door Sam Stassijns. Sam is een bekende game YouTuber, alias SimplySample.

Extra informatie:

  • Dit is een vakantiekamp zonder overnachting. Het kamp vindt plaats in Fyxxi in Gent, van maandag tot en met vrijdag, telkens van 9.00 u. tot 17.00 u.
  • Kwetsbare jongeren kunnen gratis deelnemen. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met info@juniorargonauts.be.
  • Meer info? Klik hier door naar de website van Junior Argonauts.
Start je eigen game YouTube-kanaal