Summer@sea

Een creatief en gezellig vakantiekamp aan zee met net dat tikkeltje meer! Het vakantiekamp is helemaal op maat van jongeren met autisme en een normale begaafdheid. Op het programma staan strandspelen en workshops, zoals city golf, krabben vangen, beeldhouwen met cellenbeton, garnalen kruien, een street art tour…en nog veel meer! Kortom, heel wat leuks om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke week kan beleven! Dit vakantiekamp wordt georganiseerd in samenwerking met Liga Autisme Vlaanderen. 

Specifieke voorwaarden: 

  • Diagnose van autisme met een normale begaafdheid 
  • Deelnemers vallen onder RTH van het VAPH  (Meer info hierover op de website www.ligaautismevlaanderen.be

We vragen om een kopie van het diagnoseverslag toe te voegen via de medische fiche. Het invullen van de medische fiche kan via jouw Heyo profiel.

Na de inschrijving controleert de Liga Autisme Vlaanderen of je aan de inschrijvingsvoorwaarden voldoet. Na goedkeuring ontvang je per mail een vragenlijst ter voorbereiding van een kennismakingsgesprek met een van de vakantiekamp begeleiders. Tijdens dit gesprek kan je als ouder aangeven welke ondersteuningsnoden er nodig zijn tijdens het vakantiekamp.

Wanneer je zoon of dochter niet voldoet aan deze deelnemersvoorwaarden, zijn wij genoodzaakt deze inschrijving te annuleren.


Summer@sea