Boerderijtaalkamp (Engels)

Taal
€ 419 Helan: € 377
6 - 12 jaar
Van zo 28/07 - vr 02/08
Locatie: Middelkerke
Met overnachting
In samenwerking met Spermaliehoeve

Engels leren in combinatie met leuke boerderij-activiteiten: what a good idea! De lesgevers van Spermaliehoeve leren je op een creatieve en ontspannen manier Engels spreken. In de namiddag verzorg je de dieren, kook je verse maaltijden met groenten uit de moestuin en geniet je van het rustige boerderijleven. Klinkt heerlijk, toch?

Dit gaan we doen:

 • De gediplomeerde lesgevers van Spermaliehoeve leren je Engels in kleine lesgroepjes
 • In de namiddag verzorgen we de dieren, gaan we ponyrijden, koken we verse maaltijden
 • Knutselen, spelletjes, …

Hier gaan we op vakantiekamp:

 • In Spermaliehoeve in Middelkerke
 • Heerlijke maaltijden met verse hoeveproducten
 • De ontspannen en ongedwongen aanpak zorgt ervoor dat iedereen zich thuisvoelt

Spermaliehoeve staat in voor de inhoud en begeleiding van het vakantiekamp. Heyo verzorgt de administratieve ondersteuning.

Praktisch

Zo ziet je dag op vakantiekamp eruit:

07.30 u.: opstaan en aankleden
08.00 u.: ontbijt
09.00 u.: themamoment "in english" en Engelse les
12.00 u.: lunch
13.00 u.: ontspanning
13.30 u.: boerderijtaken
14.30 u.: koekjespauze
15.00 u.: namiddagactiviteit (knutselen, koken, groot spel, ponyritjes, ...)
17.00 u.: douchen en ontspanning
18.00 u.: avondmaal
19.00 u.: avondactiviteit
20.30 u - 21.00u.: pyjama en slapen

Adres:
Brugsesteenweg 41, 8433 Middelkerke, België
Middelkerke, Vlaams Gewest

Inbegrepen

Dit voorzien wij:

 • Verblijf in Spermaliehoeve van zondag t.e.m. vrijdagnamiddag
 • Maaltijden van maandagochtend t.e.m. vrijdagmiddag
 • Alle activiteiten lessen
 • Begeleiding en goede zorgen door de monitoren van Spermaliehoeve
 • Beperkte annuleringsdekking
 • Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en ongevallen

Dit voorzie jij:

 • Je ouders brengen je naar Spermaliehoeve en halen je aan het einde van de week weer op. Er is geen collectief vervoer voorzien.

Organisator

Spermaliehoeve

Veelgestelde vragen

Zit mijn kind samen met zijn/haar vriend in de groep?

Om zeker te zijn dat je kind in dezelfde groep zit als zijn/haar vriend vermeld je de naam van de vriend bij elke inschrijving in de rubriek 'vriend'.

Voor vakantiekampen met thema sport en niet sportkampen kunnen we niet garanderen dat vrienden in dezelfde groep zitten. De groepen worden ingedeeld volgens niveau 'rijervaring, ski-ervaring ...'. De avondactiviteiten worden wel in de volledige groep georganiseerd.

Hoe oud moet mijn kind minimaal zijn om op vakantiekamp te gaan?

Vakantiekampen zonder overnachting: de leeftijd om te kunnen deelnemen aan onze kleuterkampen is 3- 6 jaar, ook wanneer je kind op dat moment nog geen school loopt. Er wordt steeds gekeken naar de leeftijd die het kind zal hebben bij de start van het vakantiekamp. Jouw kleuter is volledig startklaar voor dolle avonturen op vakantiekamp indien hij/zij zonder middagdutje en luier kan. Wij beseffen ook dat, indien dit momenteel het geval nog niet is, er nog veel kan veranderen voor de start van het vakantiekamp: elk kind wordt zindelijk op zijn/haar eigen tempo alsook de behoefte aan slaap verschilt van kind tot kind. Met enorme bewondering en aanmoediging voor de ontwikkeling van het kind, dienen wij ook rekening te houden met de draagkracht van onze Heyo monitor en zijn groep.

Voortaan verwelkomen we ook kindjes vanaf 2,5 jaar in Beernem en Oosterzele. Meer informatie over de extra zorgen via heyo.be/mini-ontdekkers.

Vakantiekampen met overnachting: de minimumleeftijd om te kunnen deelnemen aan onze vakantiekampen met overnachting is 6 jaar. De minimumleeftijd is de leeftijd die de deelnemer zal hebben bij de start van het vakantiekamp. De maximumleeftijd mag niet worden overschreden op de datum van het vertrek.

Wie begeleidt mijn kind op vakantiekamp?

Vakantiekampen zonder overnachting
Heyo kiest voor monitoren met een pedagogisch diploma (of daar volop mee bezig zijn) of gelijkgesteld door ervaring. De monitoren bezitten de vaardigheden om met een groep van max. 16 kinderen aan de slag te gaan en hen een fantastische tijd te bezorgen.

Het volledige monitorenteam wordt begeleid en ondersteund door een hoofdmonitor. Hij of zij is het aanspreekpunt bij uitstek voor al jouw vragen. Meermaals per week komt ook de coördinator langs. Hij of zij is verantwoordelijk voor meerdere kamplocaties en zorgt dat alles goed verloopt.

Op de vakantiekampen waar we samenwerken met partnerorganisaties werven de organisaties zelf de monitoren aan. Zij staan zelf garant voor een uitstekende kwaliteit en expertise.

Vakantiekampen met overnachting
De vakantiekampen met overnachting worden begeleid door monitoren die door Heyo zelf zijn opgeleid. De monitoren volgen een Heyo cursus Animator in het Jeugdwerk (erkend in Vlaanderen). Nadien krijgen ze regelmatig extra vormingen, zoals EHBO-cursussen. Door de kleinschalige aanpak hebben onze monitoren tijd voor persoonlijke begeleiding.

Op de vakantiekampen waar we samenwerken met partnerorganisaties werven de organisaties zelf de monitoren aan. Zij staan zelf garant voor een uitstekende kwaliteit en expertise.

Wat steek ik in mijn valies op een vakantiekamp met overnachting?

Sokken, ondergoed en T-shirts. Maar wat steek je nog in je valies? Een uitgebreide paklijst en enkele tips en tricks om je valies te maken, vind je hier.

Bekijk alle veelgestelde vragen