Op zoek naar een vakantiekamp in de zomer? Op 1 december lanceren we ons aanbod voor juli en augustus 2024!
Ik heb dit bericht gelezen

Indoor snowboard in SnowWorld Antwerpen

Sport
€ 360 Helan: € 324
6 - 16 jaar
Van ma 08/04 - vr 12/04
Locatie: Wilrijk
Zonder overnachting
In samenwerking met Sportievak

Ga je mee op wintersportvakantie in eigen land? We gaan elke dag 4 uur snowboarden op de indoorsneeuwbaan van SnowWorld in Wilrijk. Sneeuw gegarandeerd! Er is superleuke opvang vanaf 08.00 u. en tot 18.00 u. Haal je skikledij maar al uit de kast!

Dit gaan we doen:

 • 4 uur per dag snowboarden
 • Les in kleine groepen volgens eigen niveau
 • Begeleiding en lessen door gediplomeerde Sport Vlaanderen monitoren
 • Voor- en naopvang inbegrepen van 08.00 u. en tot 18.00 u.
 • Lessen starten om 09.00 u. en eindigen om 16.00 u.

Hier gaan we op vakantiekamp:

 • Indoorsneeuwbaan van SnowWorld in Wilrijk
 • Piste van wel 240m lang
 • Warme lunch inbegrepen
 • Sneeuw gegarandeerd

Praktisch

Zo ziet je dag op vakantiekamp eruit:

08.00 u.: vooropvang
09.00 u.: start activiteiten - aantrekken skikledij
09.30 u.: verdeling snowboardgroepjes
10.00 u.: indoor snowboarden
12.00 u.: warme lunch en rust
13.30 u.: indoor snowboarden
16.00 u.: einde activiteiten
16.00 u.: naopvang
18.00 u.: einde naopvang

Adres:
Moerelei 123, 2610 Antwerpen, België
Antwerpen, Vlaanderen

[2024] Indoor snowboard in SnowWorld Antwerpen - Pasen(8/4) - Wilrijk

Inbegrepen

Dit voorzien wij:

 • Snowboardmateriaal: botten - snowboard - helm
 • 4 uur per dag snowboardles
 • Voor- en naopvang
 • Warme lunch van maandag t.e.m. vrijdag
 • Beperkte annuleringsdekking
 • Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en ongevallen

Dit voorzie jij:

 • Je ouders brengen je elke dag naar de indoorsneeuwbaan van SnowWorld in Wilrijk en halen je ook weer op. Er is geen collectief vervoer voorzien.
 • Skipak of skibroek en -jas
 • Waterdichte handschoenen
 • Skisokken
 • Warme pullover of fleece
 • T-shirt met lange mouwen
 • Legging zonder voeten voor onder je skibroek
 • Warme sjaal of buff
 • Polsbeschermers zijn verplicht

Organisator

Sportievak

Veelgestelde vragen

Zit mijn kind samen met zijn/haar vriend in de groep?

Om zeker te zijn dat je kind in dezelfde groep zit als zijn/haar vriend vermeld je de naam van de vriend bij elke inschrijving in de rubriek 'vriend'.

Voor vakantiekampen met thema sport en niet sportkampen kunnen we niet garanderen dat vrienden in dezelfde groep zitten. De groepen worden ingedeeld volgens niveau 'rijervaring, ski-ervaring ...'. De avondactiviteiten worden wel in de volledige groep georganiseerd.

Hoe oud moet mijn kind minimaal zijn om op vakantiekamp te gaan?

Vakantiekampen zonder overnachting: de leeftijd om te kunnen deelnemen aan onze kleuterkampen is 3- 6 jaar, ook wanneer je kind op dat moment nog geen school loopt. Er wordt steeds gekeken naar de leeftijd die het kind zal hebben bij de start van het vakantiekamp. Jouw kleuter is volledig startklaar voor dolle avonturen op vakantiekamp indien hij/zij zonder middagdutje en luier kan. Wij beseffen ook dat, indien dit momenteel het geval nog niet is, er nog veel kan veranderen voor de start van het vakantiekamp: elk kind wordt zindelijk op zijn/haar eigen tempo alsook de behoefte aan slaap verschilt van kind tot kind. Met enorme bewondering en aanmoediging voor de ontwikkeling van het kind, dienen wij ook rekening te houden met de draagkracht van onze Heyo monitor en zijn groep.

Voortaan verwelkomen we ook kindjes vanaf 2,5 jaar in Beernem en Oosterzele. Meer informatie over de extra zorgen via heyo.be/mini-ontdekkers.

Vakantiekampen met overnachting: de minimumleeftijd om te kunnen deelnemen aan onze vakantiekampen met overnachting is 6 jaar. De minimumleeftijd is de leeftijd die de deelnemer zal hebben bij de start van het vakantiekamp. De maximumleeftijd mag niet worden overschreden op de datum van het vertrek.

Wanneer krijg ik meer specifieke informatie over het vakantiekamp?

Vakanties zonder overnachting
Eén week voor de start van het vakantiekamp ontvang je een mail met meer informatie over:

- de locatie: adres en parkeermogelijkheid
- de weekplanning: start- en einduren, uren van de voor- en na opvang
- hoe de communicatie verloopt op kamp
- hoe ons onthaal georganiseerd wordt
- de maaltijden
- wat wij doen met gevonden voorwerpen
- je meeneemlijst

Diezelfde informatie kan je vanaf dan ook raadplegen op je Heyo profiel via 'Menu, Mijn inschrijvingen'

Vakanties met overnachting
Voor de start van het vakantiekamp ontvang je een mail met meer informatie over:

- indien busvervoer is inbegrepen: de uren per opstapplaats
- het adres van de locatie
- de weekplanning: start- en einduren
- hoe de communicatie verloopt op kamp
- hoe ons onthaal georganiseerd wordt
- wat wij doen met gevonden voorwerpen
- je meeneemlijst

Diezelfde informatie kan je vanaf dan ook raadplegen op je Heyo profiel via 'Menu, Mijn inschrijvingen'

Wie begeleidt mijn kind op vakantiekamp?

Vakantiekampen zonder overnachting
Heyo kiest voor monitoren met een pedagogisch diploma (of daar volop mee bezig zijn) of gelijkgesteld door ervaring. De monitoren bezitten de vaardigheden om met een groep van max. 16 kinderen aan de slag te gaan en hen een fantastische tijd te bezorgen.

Het volledige monitorenteam wordt begeleid en ondersteund door een hoofdmonitor. Hij of zij is het aanspreekpunt bij uitstek voor al jouw vragen. Meermaals per week komt ook de coördinator langs. Hij of zij is verantwoordelijk voor meerdere kamplocaties en zorgt dat alles goed verloopt.

Op de vakantiekampen waar we samenwerken met partnerorganisaties werven de organisaties zelf de monitoren aan. Zij staan zelf garant voor een uitstekende kwaliteit en expertise.

Vakantiekampen met overnachting
De vakantiekampen met overnachting worden begeleid door monitoren die door Heyo zelf zijn opgeleid. De monitoren volgen een Heyo cursus Animator in het Jeugdwerk (erkend in Vlaanderen). Nadien krijgen ze regelmatig extra vormingen, zoals EHBO-cursussen. Door de kleinschalige aanpak hebben onze monitoren tijd voor persoonlijke begeleiding.

Op de vakantiekampen waar we samenwerken met partnerorganisaties werven de organisaties zelf de monitoren aan. Zij staan zelf garant voor een uitstekende kwaliteit en expertise.

Wat eten mijn kinderen op de middag tijdens een vakantiekamp zonder overnachting?

Elk kind brengt zijn eigen lunchpakket en tussendoortjes mee. Op vakantiekampen zonder overnachting worden meestal geen warme maaltijden aangeboden. Check meer informatie bij Heyo.be/kampen bij 'Inbegrepen'. Er is steeds gratis water beschikbaar op de locatie. Neem dus zeker je drinkbus mee!

Mijn kind volgt een speciaal dieet of houdt zich aan specifieke eetgewoontes. Kan mijn kind mee op een vakantiekamp?

Natuurlijk! Bij elk ingeschreven kind hoort een medische fiche waar je de allergie, voedselallergie-en/of intolerantie van je kind en de ernst ervan zorgvuldig kan noteren. Deze gegevens worden enkel gedeeld met het monitorenteam van de desbetreffende kampweek. Je kan de medische fiche steeds terugvinden of aanpassen op je Heyo profiel bij 'Menu, Mijn familie' door te klikken op het rode icoon onder de naam van je kind.

Voor vakantiekampen met overnachting

Op sommige buitenlandse bestemmingen zijn de jeugdpensions minder vertrouwd met vegetarisme of andere specifieke diëten zoals glutenvrije diëten. Je kan deze voorkeuren aanduiden tijdens het inschrijfproces. Ons onthaal neemt contact met je op indien het pension niet kan voldoen aan jouw wensen. Je geeft deze informatie door via je medische fiche. Je kan de medische fiche steeds terugvinden of aanpassen op je Heyo profiel bij 'Menu, Mijn familie' door te klikken op het rode icoon onder de naam van je kind.

Is mijn kind verzekerd?

Bij vakantiekampen zonder overnachting is je kind verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Voor diefstal, schade of verlies van persoonlijke spullen is Heyo niet aansprakelijk.

Voor vakantiekampen met overnachting is een verzekering lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid voor elke deelnemer in de prijs inbegrepen. Voor vakanties in het buitenland is het sterk aan te raden zelf een goede reisbijstandsverzekering met bijvoorbeeld optie SKI af te sluiten. (uiterlijk 30 dagen voor de afreis). Ziekte, diefstal, materiële schade en verlies zijn niet inbegrepen in de verzekering.

Bekijk alle veelgestelde vragen