This is me

MAA - WOE Extra zorg
€ 360 Helan: € 340
13 - 17 jaar
Van ma 12/08 - wo 14/08
Locatie: Ruiselede
Met overnachting
In samenwerking met Hilde Floreert

Welkom bij het 'This is me-vakantiekamp met overnachting '! Dit is de ideale gelegenheid om jezelf te ontdekken, nieuwe vriendschappen te smeden en te genieten van een zalige tijd in de natuur. Het wordt een boeiende week om nooit meer te vergeten!

Opgelet: het vakantiekamp gaat pas door vanaf 4 inschrijvingen

Dit gaan we doen:

 • Zelfontdekkingsreis: vind je talenten, krijg meer zelfvertrouwen, maak gedurfde keuzes en verleg je grenzen
 • Ont-prikkelen en innerlijke rust vinden te midden van de natuur
 • Creatieve workshops en sportieve activiteiten
 • Ademhalingsoefeningen en mindfulness
 • Maar bovenal, heel veel plezier maken!

Hier gaan we op vakantiekamp:

 • In het gezellige verblijf 'Dichter by Poeke'
 • Kleine groep, rustgevende sfeer
 • Ontspannende omgeving in de natuur

Dit vakantiekamp wordt georganiseerd door 'Hilde Floreert'. Bij Hilde Floreert kan je terecht voor coaching en training. Het 'THIS IS ME-kamp' is specifiek ontworpen voor jongeren vanaf 13 jaar. We zorgen voor een intieme en warme sfeer: ideaal voor jongeren die niet van grote groepen houden. 

Ook jongeren met specifieke zorgbehoeften zijn van harte welkom. Neem vooraf contact op, dan kunnen we samen bekijken of het kamp geschikt is voor jou.

Praktisch

Zo ziet je dag op vakantiekamp eruit:

08.00u: Rise and Shine + Ontbijt

De dag begint met een energieke start. We verzamelen voor een heerlijk ontbijt om energie op te doen voor de avonturen die voor ons liggen.

Workshops en actieve momenten

De rest van de dag staat in het teken van workshops en leuke bewegingsmomenten, allemaal in lijn met ons thema. Of je nu creatief bent, van verhalen houdt of jezelf wilt uitdagen met nieuwe activiteiten, er is voor elk wat wils. Tussen deze activiteiten door zijn er ook momenten van rust om even op te laden.

Samen koken en gezellig eten

We gaan de keuken in om heerlijke maaltijden te bereiden. Dat is een geweldige gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en samen te genieten van lekker eten.

Avondactiviteiten

We sluiten de dag af met leuke groepsactiviteiten, waarin we nieuwe vaardigheden leren, uitdagingen aangaan en nog meer leuke herinneringen maken.

Adres:
Parkstraat 1, 8755 Ruiselede, Belgium
Ruiselede, West-Vlaanderen

[2024] This is me - Zomer 7(12/8) - Ruiselede

Inbegrepen

Dit voorzien wij:

 • Professionele begeleiding van een volwassen begeleider met pedagogische achtergrond
 • Alle materiaal voor de activiteiten
 • Tussendoortjes en maaltijden (vanaf de eerste avond)
 • Tent

Dit voorzie jij:

 • Lunchpakket met brooddoos (voor de eerste middag)
 • Drinkfles met water
 • Slaapzak en matje
 • Een boek of strip om te lezen
 • Slippers
 • Persoonlijke spullen (kledij, toiletgerief,...)

Organisator

Hilde Floreert

In samenwerking met

Heyo vzw

Veelgestelde vragen

Zit mijn kind samen met zijn/haar vriend in de groep?

Om zeker te zijn dat je kind in dezelfde groep zit als zijn/haar vriend vermeld je de naam van de vriend bij elke inschrijving in de rubriek 'vriend'.

Voor vakantiekampen met thema sport en niet sportkampen kunnen we niet garanderen dat vrienden in dezelfde groep zitten. De groepen worden ingedeeld volgens niveau 'rijervaring, ski-ervaring ...'. De avondactiviteiten worden wel in de volledige groep georganiseerd.

Hoe oud moet mijn kind minimaal zijn om op vakantiekamp te gaan?

Vakantiekampen zonder overnachting: de leeftijd om te kunnen deelnemen aan onze kleuterkampen is 3-6 jaar, ook wanneer je kind op dat moment nog geen school loopt. Er wordt steeds gekeken naar de leeftijd die het kind zal hebben bij de start van het vakantiekamp. Jouw kleuter is volledig startklaar voor dolle avonturen op vakantiekamp indien hij/zij zonder middagdutje en luier kan. Wij beseffen ook dat, indien dit momenteel het geval nog niet is, er nog veel kan veranderen voor de start van het vakantiekamp: elk kind wordt zindelijk op zijn/haar eigen tempo alsook de behoefte aan slaap verschilt van kind tot kind. Met enorme bewondering en aanmoediging voor de ontwikkeling van het kind, dienen wij ook rekening te houden met de draagkracht van onze Heyo monitor en zijn groep.

Voortaan verwelkomen we ook kindjes vanaf 2,5 jaar in Beernem en Oosterzele. Meer informatie over de extra zorgen via vind je hier.

Vakantiekampen met overnachting: de minimumleeftijd om te kunnen deelnemen aan onze vakantiekampen met overnachting is 6 jaar. De minimumleeftijd is de leeftijd die de deelnemer zal hebben bij de start van het vakantiekamp. De maximumleeftijd mag niet worden overschreden op de datum van het vertrek.

Wie begeleidt mijn kind op vakantiekamp?

Vakantiekampen met/zonder overnachting georganiseerd door Heyo

Heyo kiest voor monitoren met een pedagogisch diploma (of daar volop mee bezig zijn) of gelijkgesteld door ervaring. Onze monitoren bezitten de vaardigheden om met een groep kinderen en jongeren aan de slag te gaan en hen een fantastische tijd te bezorgen. Het volledige monitorenteam wordt begeleid door Heyo aan de hand van een uitgebreid vormingsaanbod op maat van elke monitorenfunctie. Elk monitorenteam wordt ook ondersteund door een hoofdmonitor. Hij of zij is het aanspreekpunt bij uitstek voor al jouw vragen. Op een vakantiekamp zonder overnachting komt meermaals per week de coördinator langs. Hij of zij is verantwoordelijk voor meerdere kamplocaties en zorgt dat alles goed verloopt.

Vakantiekampen met/zonder overnachting georganiseerd door partners van Heyo

Op de vakantiekampen waar we samenwerken met partnerorganisaties werven de organisaties zelf de monitoren aan. Zij staan zelf garant voor een uitstekende kwaliteit en expertise.

Wat steek ik in mijn valies op een vakantiekamp met overnachting?

Sokken, ondergoed en T-shirts. Maar wat steek je nog in je valies? Een uitgebreide paklijst en enkele tips en tricks om je valies te maken, vind je hier.

Bekijk alle veelgestelde vragen