Vorming kamp met overnachting

Heyo vakantiekampen voorbereidend moment monitoren

Voorbereidend moment

Tijdens het voorbereidend moment krijg je als (hoofd)monitor de laatste algemene richtlijnen voor jouw vakantiekamp, maak je voor het eerst kennis met je monitorenteam en bouwen jullie samen aan een onvergetelijke vakantieplanning. Het voorbereidend moment gaat telkens door van 19:00-21:30.

Belangrijk: we verwachten dat je voor de start van het voorbereidend moment een online leerpad doorneemt. Daarin lees je alles wat je moet weten over een vakantiekamp met overnachting.

Heyo vakantiekampen Snow College 2

Snow College

De Snow Colleges voor de sneeuwvakanties van 2024 zijn afgelopen. Schrijf je vanaf 1 september in voor een nieuwe Snow College.

Tijdens een Snow College (SnowWorld Antwerpen) krijg je les van ervaren instructeurs. Zij zoomen in op je techniek en geven tips & tricks om jezelf te verbeteren op de piste. Je leert hoe je een groepje kinderen en/of jongeren begeleidt op de piste en hoe je de veiligheid op een vakantiekamp in de sneeuw weet te bewaren.

Je betaalt €62 voor een skipas van 4 uur, de lesgever en een warme maaltijd. Exclusief zijn het vervoer en je ski-en snowboardmateriaal. Dit dien je zelf mee te nemen of ter plaatse te huren. Een Snow College gaat door van 9.00-17.00 uur.