Busplan pasen 2024

Vrijdag 29 maart trekken we met bijna 300 kinderen en jongeren richting de bergen voor een spetterend vakantiekamp in de sneeuw. Zes bussen brengen ons naar onze bestemming. Bij je inschrijving koos je een op- en afstapplaats. Je kan die terugvinden op je Heyo profiel > Mijn inschrijvingen > Opties. Je op- en afstapplaats kan je niet meer wijzigen.

Opstappen in Gent

In Gent vertrekt de bus om 19.00 uur. We vragen om minstens 15 minuten op voorhand aanwezig te zijn. Begeef je naar de juiste bus en meld je kind aan bij de monitor. De bussen worden opgesteld zoals het busplan hieronder aangeeft. De identiteitskaart, medicatie (op voorschrift) en andere belangrijke documenten van je kind geef je af aan de monitor. Handbagage houdt je kind zelf bij. Je krijgt een bagagelabel met daarop je bestemming. Hang deze zichtbaar aan de koffer. Iemand van het Heyo team en verschillende Heyo monitoren zijn aanwezig om te helpen waar nodig.

Opstapplaats bussen pasen Gent 003

Opstappen in Antwerpen (Linkeroever)

In Antwerpen (Linkeroever) vertrekt de bus om 20.30 uur. We vragen om minstens 15 minuten op voorhand aanwezig te zijn. De bussen worden opgesteld zoals het busplan hieronder aangeeft. Op het voetpad worden borden geplaatst die aangeven waar jouw bus zal staan. Verzamel bij het bord van jouw bestemming. Zo loopt het busvertrek vlot. Begeef je naar de juiste bus en meld je kind aan bij de monitor. De identiteitskaart, medicatie (op voorschrift) en andere belangrijke documenten van je kind geef je af aan de monitor. Handbagage houdt je kind zelf bij. Je krijgt een bagagelabel met daarop je bestemming. Hang deze zichtbaar aan de koffer. Iemand van het Heyo team en verschillende Heyo monitoren zijn aanwezig om te helpen waar nodig.

De op- en afstapplaats Antwerpen-Linkeroever zal plaatsvinden in de August Vermeylenlaan op Linkeroever, in de rijrichting Esmoreitlaan richting Charles de Costerlaan.

Op dat stuk van de August Vermeylenlaan staat aan beide zijden van de rijbaan een parkeerverbod zodat onze bussen voldoende plaats hebben. Gelieve in het parkeerverbod niet te parkeren of stil te staan. Er is voldoende parkeerplaats in de rest van de straat.

Opstapplaats bussen pasen Antwerpen 002