Je eerste Heyo vakantiekamp dankzij Helan

Helan vakantiekampen

Is je kleuter 3 jaar en Helan klant? Dan is er leuk nieuws voor jou! Helan geeft je kleuter zijn of haar eerste vakantiekamp cadeau. Je zoon of dochter kan namelijk gratis deelnemen aan één Heyo ontdekking vakantiekamp!

Concreet:

  • Je kleuter is Helan klant en wordt 3 jaar in 2023 (geboortejaar 2020)*
    Wist je dat je elk kwartaal kan beslissen om over te stappen van ziekenfonds? Je leest er hier alles over.
  • Je kan kiezen uit een Heyo ontdekking vakantiekamp. Dat zijn alle vakantiekampen zonder overnachting met het label Heyo ontdekking.

* Werd je zoon of dochter geboren in 2019 en maakte je nog geen gebruik van het voordeel? Dan kan je in 2022 nog van je gratis vakantiekamp genieten. Noteer bij opmerkingen 'Helan Heyo 3'. Binnen de twee werkdagen wordt je gratis vakantiekamp in mindering gebracht.

Hoe ga je te werk?

Door bij de inschrijving de naam en de geboortedatum van je kind in te geven, wordt automatisch een korting en klantnummer ingevuld. Om dit aan te passen naar het gratis vakantiekamp, wijzig je bij de naam van de korting Helan klant naar HelanHeyo3. Het automatisch ingevulde klantnummer mag je zo laten staan.

Let op: merk je dat het vooraf ingevulde klantnummer afwijkt van het klantnummer op jouw kleefzegels? Dat is perfect normaal. In het kader van de fusie tussen OZ en Partena kreeg jij wellicht een nieuw klantnummer. Je oude kleefzegels blijven wel geldig. In deze situatie dien je dus het automatisch ingevulde klantnummer laten staan.

Heyo. Helemaal Helan.

OZ en Partena Ziekenfonds werden samen Helan, één sterk en onafhankelijk ziekenfonds in Vlaanderen. Helan is er voor iedereen die bewust wil leven. Met een vlot draaiend ziekenfonds en betaalbare verzekeringen, maar ook met kinderopvang, thuiszorg, huishoudhulp, een gezondheidsshop én de Heyo vakantiekampen natuurlijk. Ontdek alle voordelen voor jou en je gezin op helan.be.