Je eerste Heyo vakantiekamp dankzij Helan

Story template 1

Je eerste vakantiekamp cadeau! 🎉

Is je kleuter Helan klant en 3 jaar bij de start van het vakantiekamp? Dan hebben we leuk nieuws voor jou! Helan geeft je kleuter zijn of haar eerste vakantiekamp cadeau. Dit voordeel geldt op de kleuterkampen met Heyo als organisator.

Concreet:

  • Je kleuter is Helan klant en is 3 jaar bij de start van het vakantiekamp.*
    Wist je dat je elk kwartaal kan beslissen om over te stappen van ziekenfonds? Je leest er hier alles over.
  • Je kan kiezen uit een vakantiekamp zonder overnachting.

* Werd je zoon of dochter geboren in 2020 en maakte je nog geen gebruik van het voordeel? Dan kan je in 2024 nog van je gratis vakantiekamp genieten. Noteer bij opmerkingen 'Helan Heyo 3'. Binnen de twee werkdagen wordt je gratis vakantiekamp in mindering gebracht.

Hoe ga je te werk?

Door bij de inschrijving de naam en de geboortedatum van je kind in te geven, wordt automatisch een korting en klantnummer ingevuld. Om dit aan te passen naar het gratis vakantiekamp, wijzig je bij de naam van de korting Helan klant naar HelanHeyo3. Het automatisch ingevulde klantnummer mag je zo laten staan.

Let op: merk je dat het vooraf ingevulde klantnummer afwijkt van het klantnummer op jouw kleefzegels? Dat is perfect normaal. In het kader van de fusie tussen OZ en Partena kreeg jij wellicht een nieuw klantnummer. Je oude kleefzegels blijven wel geldig. In deze situatie dien je dus het automatisch ingevulde klantnummer laten staan.

Heyo. Helemaal Helan.

OZ en Partena Ziekenfonds werden samen Helan, één sterk en onafhankelijk ziekenfonds in Vlaanderen. Helan is er voor iedereen die bewust wil leven. Met een vlot draaiend ziekenfonds en betaalbare verzekeringen, maar ook met kinderopvang, thuiszorg, huishoudhulp, een gezondheidsshop én de Heyo vakantiekampen natuurlijk. Ontdek alle voordelen voor jou en je gezin op helan.be.

Bekijk onze kampen

Geboortejaar
1 optie(s) geselecteerd
Periode
Locatie
Geboortejaar
1 optie(s) geselecteerd
Periode
Overnachting
1 optie(s) geselecteerd
Land
Maak een keuze
Locatie
Thema
Maak een keuze
Organisator
1 optie(s) geselecteerd
301 resultaten