Idee Kids en Kriebels & Kuren zijn vanaf nu Heyo - Wild van vakantiekampen!
Ik heb dit bericht gelezen

Je eerste Heyo vakantiekamp dankzij Helan

Helan vakantiekampen

Ben je Helan-klant en heb je een kleuter van 3 jaar? Dan is er leuk nieuws voor jou! Helan geeft je kleuter namelijk zijn of haar eerste vakantiekamp cadeau. Je zoon of dochter kan namelijk gratis deelnemen aan één Heyo ontdekking vakantiekamp!

Concreet:

  • Je bent Helan-klant.
    Wist je dat je elk kwartaal kan beslissen om over te stappen van ziekenfonds? Je leest er hier alles over.
  • Je zoon of dochter wordt 3 jaar in 2022 (geboortejaar 2019).
  • Je kan kiezen uit een Heyo ontdekking vakantiekamp. Dat zijn alle vakantiekampen zonder overnachting met het label Heyo ontdekking.

Hoe ga je te werk?

Door bij de inschrijving de naam en de geboortedatum van je kind in te geven, wordt automatisch een korting en klantnummer ingevuld. Om dit aan te passen naar het gratis vakantiekamp, wijzig je bij de naam van de korting Helan klant naar HelanHeyo3. Het automatisch ingevulde klantnummer mag je zo laten staan.

Let op: merk je dat het vooraf ingevulde klantnummer afwijkt van het klantnummer op jouw kleefzegels? Dat is perfect normaal. In het kader van de fusie tussen OZ en Partena kreeg jij wellicht een nieuw klantnummer. Je oude kleefzegels blijven wel geldig. In deze situatie dien je dus het automatisch ingevulde klantnummer laten staan.

Heyo. Helemaal Helan.

Vanaf 1 januari 2022 staan OZ en Partena Ziekenfonds achter jou en je gezondheid. Samen worden ze Helan, één sterk en onafhankelijk ziekenfonds in Vlaanderen.
Helan is er voor iedereen die bewust wil leven. Helan staat voor een uniek geheel aan diensten. Met een vlot draaiend ziekenfonds en betaalbare verzekeringen, maar ook met Heyo vakantiekampen, kinderopvang, thuiszorg, huishoudhulp en een gezondheidsshop. Ontdek jouw voordelen op helan.be.