Massale inzameling 2023!

4028 bijdragen ontvangen!

20140 euro verzameld!

1232 kinderen geholpen!

Gelijkekansenbeleid 2023 💛

Je kan sinds 2023 ervoor kiezen om bij de inschrijving van een vakantiekamp 5 euro extra te betalen. Die bijdrage wordt ingezet om initiatieven van Heyo’s gelijkekansenbeleid nog meer uit te werken. Door deze bijdrage kunnen we meer drempels wegwerken, voor wie op vakantiekamp gaan niet altijd evident is omwille van financiële mogelijkheden of specifieke zorgnoden. Want ontdekken, beleven en groeien: dat mag iedereen.

Kinderen en jongeren spontaan laten groeien🤸‍♀️

Heyo vakantiekampen laat kinderen en jongeren spontaan en op een eigen tempo groeien, door ze samen te laten ontdekken en beleven. Wie je ook bent, wat je leeftijd ook is en wat ook jouw passie is.

Elk kind moet de mogelijkheid hebben om te ontwikkelen in een niet schoolse context. Daarom heeft Heyo het ‘gelijkekansenbeleid’ gestart. In een samenleving die steeds diverser wordt, willen ze deze missie blijven realiseren en een afspiegeling zijn van de maatschappij.

Succesvolle inzameling 👏🏼

Heyo wil alle ouders die in 2023 een bijdrage hebben geleverd massaal bedankten. Er is 4028 keer geboekt en er is een totaalbedrag van 20.140 euro verzameld. Via deze inzameling zorgen jullie ervoor dat we elk kind kunnen welkom heten op onze vakantiekampen. Wat een heerlijk gevoel!

Samen zorgden ze ervoor dat 1232 kinderen een zorgeloos vakantiekamp konden beleven ondanks de beperkte financiële mogelijkheden. Heyo kon +17 kinderen begeleiden door een extra zorgmonitor op vakantiekamp ter beschikking te stellen waardoor ze samen met leeftijdsgenoten konden spelen, leren en ontdekken. Ze zorgden ervoor dat +20 lege brooddozen werden gevuld. Zo hoefden kinderen niet te spelen met een lege maag.

Wat een geweldig initiatief, bedankt!

Ontdek alles over het gelijkekansenbeleid van Heyo