Idee Kids + Kriebels & Kuren = Heyo vzw

Twee vakantieperiodes hebben we al achter de rug. Drie weken ravotten, beleven en ontdekken. En we kunnen nu al concluderen: het smaakt naar meer. Begin september 2021 smolten Idee Kids en Kriebels & Kuren samen tot Heyo. De expertise in het organiseren van vakantiekampen zonder overnachting voor kinderen tussen 3 en 12 jaar legden we samen met de kunde in het inrichten van avontuurlijke vakanties in binnen- en buitenland. En of het vuurwerk geeft.

Heyo beleving

Samen organiseren we nu vakantiekampen die met je meegroeien. Een totaalaanbod. Met veel keuze voor kinderen, jongeren en hun ouders. Én groeikansen voor monitoren. Elke krokusvakantie, paasvakantie en zomervakantie geven we het beste van onszelf op vakantiekamp. Ook voor de herfstvakantie en kerstvakantie vind je een leuk aanbod.

Waarom het zo goed botert tussen Idee Kids en Kriebels & Kuren? We dragen dezelfde waarden hoog in het vaandel. Die werden nu ook vertaald naar de Heyo werking. In alles wat we doen zetten we kwaliteit, openheid, passie en creativiteit voorop.

“Kinderen en jongeren spontaan laten groeien door samen te ontdekken en te beleven.” Daar doen we het voor. We koesteren fantasie. Prikkelen nieuwsgierigheid en moedigen creativiteit aan.

Heyo vakantiekampen Reptikamp 8

Bij Heyo vind je een groot aanbod aan verschillende thema’s: bouwkamp, wintersport, paardrijden, brandweerkamp en nog zoveel meer. Of je kind nu 3, 9, 13 of 18 jaar is: er is voor ieder wat wils.

Op vakantiekamp zorgen wij voor een verrassende mix aan activiteiten. Denk aan bewegings-, crea en spelactiviteiten op maat van jouw kleuter, kind of tiener. De combinatie van een leuk thema en de verschillende soorten activiteiten zorgt ervoor dat je kind elk vakantiekamp opnieuw iets bijleert over het thema én over zichzelf. Wat doe ik graag. Waar ben ik goed in. Waar word ik blij van.

En dat is op een heel simpele manier uitgelegd hoe we bij Heyo proberen onze vakantiekampen een extra dimensie te geven. Niet zomaar vakantiekampen. Heyo
vakantiekampen.

Op vakantiekamp met Heyo

Heyo. Helemaal Helan.

Vanaf 1 januari 2022 staan OZ en Partena Ziekenfonds achter jou en je gezondheid. Samen worden ze Helan, één sterk en onafhankelijk ziekenfonds in Vlaanderen.

Helan is er voor iedereen die bewust wil leven. Helan staat voor een uniek geheel aan diensten. Met een vlot draaiend ziekenfonds en betaalbare verzekeringen, maar ook met Heyo vakantiekampen, kinderopvang, thuiszorg, huishoudhulp en een gezondheidsshop. Ontdek jouw voordelen binnenkort op helan.be.

Heyo beter leren kennen? Dat kan hier. Inschrijven voor een Heyo vakantiekamp? Dat doe je hier.