Hoe kan ik als gescheiden ouder mijn kind inschrijven?

Als gescheiden ouder kan je je kind op twee manieren inschrijven:

Je ex-partner en jezelf wensen hetzelfde account te delen

Vraag Heyo om jullie beide e-mailadressen op hetzelfde account te plaatsen. Op deze manier delen jullie eenzelfde account en ontvangen jullie dezelfde automatische loginlink. Elke mail of attest met betrekking tot de gereserveerde vakantiekampen wordt naar jullie beiden verzonden. Geef indien gewenst beide telefoonnummers zodat we jullie steeds kunnen bereiken wanneer je kind op vakantiekamp is.

Wat met het fiscaal attest en deelname attest?

Op jullie gezamenlijk account bij de rubriek 'ouder' komt ofwel de naam van de mama of de papa te staan. Dit is eigenlijk alleen van belang voor het uitreiken van de attesten na het vakantiekamp. De naam van deze ouder of voogd wordt namelijk overgenomen op het attest.

Je ex-partner en jezelf wensen een afzonderlijk account

Via deze formule hebben jullie elk een afzonderlijke loginlink en een Heyo profiel. Jullie kunnen zo los van elkaar inschrijvingen maken en het mailverkeer komt toe bij diegene die de inschrijvingen deed. Op je Heyo profiel bij 'menu', 'mijn inschrijvingen' kan je ook de gereserveerde vakantiekampen van de andere ouder of voogd zien. Als je graag een afzonderlijk account wenst, dan hebben we de volgende gegevens van je nodig: jouw volledige naam, adres en e-mailadres, telefoonnummer en de volledige naam en geboortedatum van je kind(eren).

Wat met het fiscaal attest en deelname attest?

De ouder die het vakantiekamp betaalde, ontvangt de bijhorende attesten.

Hoe schrijf ik vlot in?

Ons inschrijfsysteem dient eerst te weten wie je bent alvorens de inschrijving onder het juiste account kan worden geplaatst. Het is dus belangrijk om eerst even in te loggen met jouw automatische loginlink om zo vlot in te schrijven.