Kan ik mijn vakantiekamp nog annuleren?

Annuleren kan via mail of via telefoon. Een annulatie aanvragen kan via je Heyo profiel bij 'Mijn inschrijvingen'. Daar vul je het formulier in. Ons onthaalteam behandelt je aanvraag binnen de vijf werkdagen.

Vakantiekampen zonder overnachting

Bij de annulering van een vakantiekamp zonder overnachting kan:

  • Tot 14 dagen voor de startdatum het inschrijfgeld overgezet worden naar een ander vakantiekamp
  • Tot 14 dagen voor de startdatum het inschrijfgeld in je persoonlijke Heyo spaarpot geplaatst worden (onbeperkte geldigheid)
  • Tot 14 dagen voor de startdatum het inschrijfgeld terugbetaald worden, hierbij wordt standaard een administratieve kost van €12 afgehouden van het betaalde bedrag.

Vanaf 14 dagen voor de startdatum heb je een geldig annuleringsattest nodig om kosteloos te annuleren. Zonder geldig attest wordt de volledige inschrijfprijs aangerekend.

Vakantiekampen met overnachting

Voor een annulering van een vakantiekamp met overnachting kan het reeds betaalde inschrijfgeld overgezet worden naar een ander vakantiekamp of kan er een terugbetaling aangevraagd worden. Bij een aanvraag tot terugbetaling worden bovenop de administratieve kost van €12 volgende kosten op de totaalprijs aangerekend indien de reden tot annulering niet onder de annuleringsdekking valt:

  • 59 tot 30 dagen voor vertrek: 50%
  • 29 tot 15 dagen voor vertrek: 75%
  • vanaf 14 dagen voor vertrek: 100%

Voor alle vakantiekampen met overnachting is een beperkte annuleringsdekking inbegrepen, geldig tot vertrekdag. De voorwaarden bezorgen we op aanvraag via info@heyo.be. Voor alle annuleringen die buiten de voorwaarden vallen dienen annuleringskosten te worden bepaald volgens de bepalingen hierboven.