Idee Kids en Kriebels & Kuren zijn vanaf nu Heyo - Wild van vakantiekampen!
Ik heb dit bericht gelezen

Kan ik mijn vakantiekamp nog annuleren?

Annuleren kan via mail of via telefoon. Een annulatie aanvragen kan via je Heyo profiel bij 'Mijn inschrijvingen'. Daar vul je het formulier in. Ons onthaalteam behandelt je aanvraag binnen de vijf werkdagen.

Wat gebeurt er met jouw betaling

- het inschrijfgeld kan overgezet worden naar een ander vakantiekamp

- het inschrijfgeld wordt in je persoonlijke Heyo spaarpot geplaatst met onbeperkte geldigheid en wordt automatisch in mindering gebracht bij een eerstvolgende inschrijving. De waarde van je Heyo spaarpot kan je steeds raadplegen op je Heyo profiel bij 'Mijn betalingen'.

Bij een aanvraag tot terugbetaling voor een vakantiekamp zonder overnachting wordt standaard een administratieve kost van €12 afgehouden van het betaalde bedrag.

Bij een aanvraag tot terugbetaling voor een vakantiekamp met overnachting, worden bovenop de administratieve kost van €12 volgende kosten op de totaalprijs aangerekend indien de reden tot annulering niet onder de annuleringsdekking valt:

- 59 tot 30 dagen voor vertrek: 50%
- 29 tot 15 dagen voor vertrek: 75%
- vanaf 14 dagen voor vertrek: 100%

Voor alle vakantiekampen met overnachting is een beperkte annuleringsdekking inbegrepen, geldig tot vertrekdag. De voorwaarden bezorgen we op aanvraag via info@heyo.be. Voor alle annuleringen die buiten de voorwaarden vallen dienen annuleringskosten te worden bepaald volgens de bepalingen hieronder.