Mijn kind is iets verloren op vakantiekamp. Wat kan ik doen?

Ben je iets kwijt op een vakantiekamp zonder overnachting?

Verloren voorwerpen worden tijdens de vakantieperiodes verzameld op iedere kamplocatie. Per week voorzien we een verzamelpunt waar alle verloren voorwerpen van die kampweek uithangen. We vragen om een verloren voorwerp maximaal 4 dagen na het vakantiekamp via mail te melden aan info@heyo.be. Heb je een foto van het verloren voorwerp? Voeg deze zeker toe. Wij gaan hier vervolgens intern mee aan de slag en houden je op de hoogte. Indien het voorwerp gevonden wordt op de locatie kan je dit, na overleg, ter plaatse ophalen. Valt het vakantiekamp van je kind op het einde van een vakantieperiode? Dan heb je twee opties: het voorwerp zelf ophalen in Gent (Kortrijksesteenweg 302) of het op eigen kosten laten opsturen per post.

Ben je iets kwijt op een vakantiekamp met overnachting?

We vragen om een verloren voorwerp maximaal vier dagen na het vakantiekamp via mail te melden aan info@heyo.be. Heb je een foto van het verloren voorwerp? Voeg deze zeker toe. Wij gaan hier vervolgens intern mee aan de slag en houden je op de hoogte. Als we het voorwerp vinden, heb je twee opties: het voorwerp zelf ophalen in Gent (Kortrijksesteenweg 302) of het op eigen kosten laten opsturen per post.

Tip: naamteken de kledij van je kind met naam en achternaam, zo vinden we verloren items sneller terug. Verder raden we ook aan om geen waardevolle spullen aan je kind mee te geven op vakantiekamp.