Mijn kind is iets verloren op vakantiekamp. Wat kan ik doen?

Ben je iets kwijt op een vakantiekamp zonder overnachting?

Verloren voorwerpen worden tijdens de vakantieperiodes verzameld op ieder kamplocatie. Per week voorzien we een verzamelpunt waar we alle verloren voorwerpen van die kampweek uithangen. De zaterdag na het kamp ontvang je steeds een evaluatiemail waarin je ook het verloren voorwerp kan opgeven. Wij gaan hier intern mee aan de slag en brengen je op de hoogte als het voorwerp gevonden werd. Nadat we je op de hoogte brachten, heb je tijd tot het einde van die schoolvakantie om jouw voorwerp/kledingstuk op te halen op de kamplocatie zelf. Na de schoolvakanties verzamelen we alle verloren voorwerpen in ons kantoor in Melle en krijg je bijkomend 3 weken de tijd om alsnog het verloren voorwerp of kledingstuk op te halen op ons kantoor in Melle. Na die 3 weken schenken we alle verloren voorwerpen die niet werden opgehaald aan een, door Heyo gekozen, goed doel.

Ben je iets kwijt op een vakantie met overnachting?

Verloren voorwerpen brengen we na iedere schoolvakantie naar ons Heyo kantoor in Melle. Ben je een kledingstuk of voorwerp kwijt? Neem contact op met het onthaal (09 210 80 00) zodat zij kunnen uitzoeken of jouw voorwerp/kledingstuk gewonden werd. Alle voorwerpen blijven tot 3 weken na de schoolvakantie in Melle. Na die 3 weken schenken we alle verloren voorwerpen die niet werden opgehaald aan een, door Heyo gekozen, goed doel.

Tip: naamteken de kledij van je kind met naam en achternaam, zo vinden we verloren items sneller terug. Verder raden we ook aan om geen waardevolle spullen aan je kind mee te geven op vakantiekamp.