Schattenjagers en piraten

Laatste plaatsen Aan zee
€ 336 Helan: € 235
6 - 12 jaar
Van zo 07/07 - vr 12/07
Locatie: Koksijde
Met overnachting
Georganiseerd door Heyo

Alle hens aan dek voor een zeevaardersavontuur in Koksijde! Maak je klaar voor een schattenjacht en zalige strandspelen in de hoge duinen. We verblijven in een parel van een jeugdverblijf, op een boogscheut van het strand. De perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk vakantiekamp aan zee! 

Dit gaan we doen:

 • Vakantiekamp in het thema schattenjagers en piraten
 • Zee-activiteiten, strandspelen en sporten in de tuin
 • Schattenjacht aan zee
 • Spannende piratenspelen in de hoge duinen
 • Een echte piraat ontmoeten en je eigen schatkist knutselen

Hier gaan we op vakantiekamp:

 • In het prachtige jeugdverblijf De Midwester, vlak bij het strand
 • Dicht bij het gezellig dorpje St-Idesbald
 • Verschillende zalen voor indoor activiteiten
 • Ruime tuin met grote zandbak en beachvolleybalterrein
 • Veilige tunnel naar de dijk en het strand
 • Toffe kamers voor 2 tot 5 kinderen, voldoende sanitair
 • Heerlijke maaltijden, elke dag vers bereid

Praktisch

Zo ziet je dag op vakantiekamp eruit:

07.30 u.: opstaan en aankleden
08.00 u.: ontbijt
09.00 u.: activiteit en spel in thema
12.00 u.: lunch
13.00 u.: rust
13.30 u.: activiteit en spel in thema
16.00 u.: vieruurtje
16.30 u.: activiteit en spel in thema
17.30 u.: douchen en rust
18.00 u.: avondmaal
19.00 u.: avondactiviteit
20.30 u.: pyjama en slapen

Adres:
Koninklijke Prinslaan 36, 8670 Koksijde, België
Koksijde, Vlaanderen

[2024] Schattenjagers en piraten - Zomer(7/7) - Koksijde

Inbegrepen

Dit voorzien wij:

 • Verblijf in De Midwester van zondag t.e.m. vrijdagmiddag
 • Maaltijden van zondagavond t.e.m. vrijdagmiddag
 • Alle activiteiten en workshops
 • Begeleiding en goede zorgen door onze Heyo monitoren
 • Beperkte annuleringsdekking
 • Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en ongevallen

Dit voorzie jij:

 • Je ouders brengen je naar De Midwester en halen je aan het einde van de week weer op. Er is geen collectief vervoer voorzien.


Organisator

Heyo

Veelgestelde vragen

Zit mijn kind samen met zijn/haar vriend in de groep?

Om zeker te zijn dat je kind in dezelfde groep zit als zijn/haar vriend vermeld je de naam van de vriend bij elke inschrijving in de rubriek 'vriend'.

Voor vakantiekampen met thema sport en niet sportkampen kunnen we niet garanderen dat vrienden in dezelfde groep zitten. De groepen worden ingedeeld volgens niveau 'rijervaring, ski-ervaring ...'. De avondactiviteiten worden wel in de volledige groep georganiseerd.

Hoe oud moet mijn kind minimaal zijn om op vakantiekamp te gaan?

Vakantiekampen zonder overnachting: de leeftijd om te kunnen deelnemen aan onze kleuterkampen is 3- 6 jaar, ook wanneer je kind op dat moment nog geen school loopt. Er wordt steeds gekeken naar de leeftijd die het kind zal hebben bij de start van het vakantiekamp. Jouw kleuter is volledig startklaar voor dolle avonturen op vakantiekamp indien hij/zij zonder middagdutje en luier kan. Wij beseffen ook dat, indien dit momenteel het geval nog niet is, er nog veel kan veranderen voor de start van het vakantiekamp: elk kind wordt zindelijk op zijn/haar eigen tempo alsook de behoefte aan slaap verschilt van kind tot kind. Met enorme bewondering en aanmoediging voor de ontwikkeling van het kind, dienen wij ook rekening te houden met de draagkracht van onze Heyo monitor en zijn groep.

Voortaan verwelkomen we ook kindjes vanaf 2,5 jaar in Beernem en Oosterzele. Meer informatie over de extra zorgen via heyo.be/mini-ontdekkers.

Vakantiekampen met overnachting: de minimumleeftijd om te kunnen deelnemen aan onze vakantiekampen met overnachting is 6 jaar. De minimumleeftijd is de leeftijd die de deelnemer zal hebben bij de start van het vakantiekamp. De maximumleeftijd mag niet worden overschreden op de datum van het vertrek.

Wie begeleidt mijn kind op vakantiekamp?

Vakantiekampen zonder overnachting
Heyo kiest voor monitoren met een pedagogisch diploma (of daar volop mee bezig zijn) of gelijkgesteld door ervaring. De monitoren bezitten de vaardigheden om met een groep van max. 16 kinderen aan de slag te gaan en hen een fantastische tijd te bezorgen.

Het volledige monitorenteam wordt begeleid en ondersteund door een hoofdmonitor. Hij of zij is het aanspreekpunt bij uitstek voor al jouw vragen. Meermaals per week komt ook de coördinator langs. Hij of zij is verantwoordelijk voor meerdere kamplocaties en zorgt dat alles goed verloopt.

Op de vakantiekampen waar we samenwerken met partnerorganisaties werven de organisaties zelf de monitoren aan. Zij staan zelf garant voor een uitstekende kwaliteit en expertise.

Vakantiekampen met overnachting
De vakantiekampen met overnachting worden begeleid door monitoren die door Heyo zelf zijn opgeleid. De monitoren volgen een Heyo cursus Animator in het Jeugdwerk (erkend in Vlaanderen). Nadien krijgen ze regelmatig extra vormingen, zoals EHBO-cursussen. Door de kleinschalige aanpak hebben onze monitoren tijd voor persoonlijke begeleiding.

Op de vakantiekampen waar we samenwerken met partnerorganisaties werven de organisaties zelf de monitoren aan. Zij staan zelf garant voor een uitstekende kwaliteit en expertise.

Wat steek ik in mijn valies op een vakantiekamp met overnachting?

Sokken, ondergoed en T-shirts. Maar wat steek je nog in je valies? Een uitgebreide paklijst en enkele tips en tricks om je valies te maken, vind je hier.

Bekijk alle veelgestelde vragen