Skiën en snowboarden op vakantiekamp

Een week lang sneeuwplezier verzekerd!

Tijdens de krokus- en paasvakantie 2024 trekken we met Heyo vakantiekampen opnieuw richting de sneeuw. Een week lang op de latten: dat is plezier verzekerd! Ook nieuwsgierig hoe het er precies aan toegaat op een Heyo ski- of snowboardvakantie? We nemen je al even virtueel mee op vakantiekamp, wohoow!

Skiën en snowboarden Heyo vakantiekampen 1

Alles begint op de busreis 🚎

Oké. Het klinkt niet direct als de meeste spannende start van je vakantiekamp. En toch maken we er iets leuks van! We gaan op wintersport naar Oostenrijk en Italië. En dat is wel even op de bus zitten. Als je het ons vraagt het ideale moment om al de eerste vrienden te maken. Je monitoren te leren kennen. En om samen het landschap steeds meer ‘ski-baar’ te zien worden. Wij zijn overtuigd: de eerste herinneringen worden al op de bus gemaakt!

De bus vertrekt op vrijdagavond. Zo halen we alles uit de vakantieweek. Op zaterdagvoormiddag kom je toe op je bestemming. We eten onze eerste lokale maaltijd en strekken de benen - en deugd dat dat doet, weten we uit ervaring. Je leert nu echt alle deelnemers kennen. We verkennen de locatie, zoeken ons bed uit. En kruipen vroeg onder de wol. Want: de dag erna gaan we eindelijk de piste op.

Westendorf skiwelt voor actieve skiers9 jpg

En dan de latten op! ⛷

Op zondag zijn we vroeg uit de veren. Na een stevig ontbijt trekken we richting de sneeuw. We verdelen ons in groepen tot max. 10 deelnemers. De indeling van de groepen gebeurt op basis van je niveau. Zo kan iedereen op zijn eigen tempo bijleren. Je gaat de piste op met een Heyo monitor. Sommige groepen worden vervoegd door een lokale ski- of snowboardleraar die het gebied als zijn broekzak kent.

We kiezen steeds voor vakantiekampen bij veelzijdige skigebieden. Zo blijft het voor beginners én gevorderde skiërs en snowboarders leuk. We vertoeven een hele dag op de piste. En keren tegen 16.00 u. met de hele groep naar onze locatie terug. Daar wacht ons een warme douche en een heerlijke maaltijd. Om de dag af te sluiten, zorgen je monitoren nog voor een fijne avondactiviteit. Dit kan zowel binnen- als buitenshuis zijn. Na een lange dag duiken we nagenietend ons bed in. Want: de wekker staat weer vroeg om te gaan skiën en snowboarden.

Ski

Jouw ski- en snowboardvakantie ❄

Hoe je van en naar de piste gaat. Welke avondactiviteiten er op het programma staan. Lunch op of naast de piste. Dat hangt allemaal af van de bestemming die je kiest. Al die info vind je op de detailpagina van je vakantiekamp. Daarnaast helpt ons onthaalteam met plezier de juiste keuze maken. We gaan elke dag skiën en snowboarden. Zelfs onze laatste dag nog. Dat staat gelijk aan zes dagen op de latten. En dat staat gelijk aan heel veel plezier!

Ook zin gekregen voor een Heyo ski- of snowboard vakantiekamp? Wij begrijpen het helemaal. Je vindt alle ski-en snowboardvakantie hier.